11. lokakuuta 2012

Sadepäivän ulkoilua ja uusi hattu

Vihdoin saapui Emilialle tilaamani Pim Pamin hattu, jota odoteltiinkin lähes kuukauden päivät!

Jos muistatte, kun sillon tilatessa pähkäilin niiden kahden ihanan bambi-kuviollisen velourhatun välillä, niin tähän sitten päädyttiin :)


Aivan ihana onkin ja hatun väri kävi aika hyvin yksiin Ticketin haalarin kanssa, niin kuin toivoinkin!


Tähän asti ollaankin keploteltu erilaisten neulehattujen kanssa tämä alkusyksy, mutta nyt saatiin hieman paksumpi pipo päähän :)

Emilia on alkanut nukkumaan hieman paremmin päiväuniaan myös sisällä, joten tällä kertaa lähdettiinkin vasta päikkäreiden jälkeen ulos. Ja hyvä niin, sillä aamupäivän satoikin vettä aika lailla. Näin myös päästiin paremmin ulkoilemaan, kun uni ei tullut heti muutaman sadan metrin vaunuilun jälkeen! (Kuvat ovat siis tiistailta, onneksi tänään oli hieman parempi ulkoilukeli! )


Käytiinkin taas läheisessä leikkipuistossa, mutta en tiedä mitä ihmettä oikein ajattelin, kun aamulla tuli vettä kuin sangosta, enkä laittanut kuravaatteita Emilialle päälle, vaikkei sillä hetkellä enää satanutkaan!

No, Ticketin haalari pääsi kunnon testaukseen ja suoraan pesukoneeseen kotiintultuamme! Ja kyllä muuten lähti liat pois, vaikka vähän pelkäsinkin. Ja ehkä tästä viisastuneena, ensi kerralla osaan laittaa ne sadevaatteetkin päälle, sateen jälkeenkin :)

6 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä on suunnilleen jokapäivä kurahoususää, kyllä meitä on taas sateella muistettu.. Mahtaakohan kuivaa maa, koska tännehän luvattiin ensiviikolla jo ensilumet! Ja sitä toki seuraa loska ..
  Ja kun tarpeeksi tiheästi pesee koneessa niin kosteussuojat katoaa housuista ja haalareista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, enkä tiedä mitä oikein ajattelin kun ulos lähdettiin, enkä niitä kuravaatteita laittanut!! Virheistä oppii ja onneksi lähti liat hyvin pois :) Montaa kertaa tosiaan ei kyllä viitsisi haalareita pestä, että säilyy se kosteussuoja.
   Ja voi apua, ei kai vielä lunta ole tulossa!!

   Poista
 2. Piiitkästä aikaa pakko tulla kommentoimaan, että tuo haalari on aivan ihana! Siis meillähän on Lunalla sama haalari käytössä (jos vain muistat meidät?) ja on kyllä lähtenyt pesussa ruohotahratkin pois, on ollut ihan hintansa arvoinen kyllä! :)

  Niin ja onnea vauvan odotuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jätitkin viestiä :) Muistan kyllä teidät, en vain ole päässyt enää blogiisi vähään aikaan, jos vain sitä vielä kirjoittelet? Mukava olisi lueskella teidänkin kuulumisia :)

   Mä olen tykännyt myös tosi paljon tuosta haalarista. Löydettiin se alkusyksystä vielä -50% alella, joten todella on ollut joka pennin arvoinen ja ylikin :) Samalla alella ostinkin myös sen laventelin värisen haalarin Emilialle seuraavaan syksyyn :)

   Ja kiitos <3 Masua tosiaan kasvatellaan hiljalleen! :)

   Poista
 3. Ihana hattu, teetin omamme joskus öö.. varmaan pari vuotta sitten, ja edelleen on ihan lemppareita.

  Vaaleanpunainen vk-haalari varmaan totisesti kaipaakin suojaa kaikkein kuraisimmilla keleille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hattu on kyllä todella ihana ja hyvin tosiaan kävi tuon haalarin sävyynkin ja varmasti jatkossakin, jos vaan vielä päähän mahtuu, niin sitten muiden vaaleanpunaisten vaatteiden kanssa. Niitä varmasti kuitenkin meillä tulee olemaan ja hatussa on nyt vielä hieman kasvuvaraakin!

   Niin kaipaa ja kun meno tuolla ulkona on sellaista joka paikkan kiipeämistä ja rymyämistä :)

   Poista