4. lokakuuta 2012

Palloilua

Usein vaunulenkin yhteydessä meidän tulee käytyä myös läheisellä pienellä pallokentällä potkimassa hieman palloa. Mieheni on vuosia sitten pelannut jalkapalloa omalla kotikunnallaan joukkueessa, mutta nyt se on jäänyt lähinnä tuollaiseksi satunnaiseksi "pallotteluksi". Meiltä tuohon pienelle nurmikentälle on alle puolen kilometrin matka, mutta usein neiti on jo ehtinyt nukahtaa vaunuihin, ennen kuin päästään perille. Tällä kertaa pysyttiin kuitenkin hereillä ja pääsi neitikin hieman potkimaan :)


Niin innoissaan meidän pikku jalkapalloilija oli, ettei meinannut jaksaa odottaa isin pallon syöttöä! :) 


Myös minä olen ensimmäisellä luokalla pelannut jalkapalloa, jos sitä nyt voi kovin pelaamiseksi laskea. Emilia tykkää sisälläkin potkia pientä palloaan ja taisi oppia potkaisemaan palloa jo noin 10 kk:n iässä, ennen kuin edes kävelikään :)

 
 Tuo kuvassa näkyvä paita on muuten Nextin vanha kirppislöytö ja oli kesällä ihan mun lemppareita! Hieman haaleana kyllä teksti ja koristelut näkyy tässä kuvassa, mutta paidassa lukee Next baby ja kauniita vaaleanpunaisia kukkia sekä nappeja kukkien keskustassa.

  
 Ja hyvinhän tuo potkiminen onnistui vähän isommankin pallon kanssa ulkonakin :)


Emilialle oli omakin vähän pienempi pallo mukana, mutta eipä se oikein neitiä kiinnostanut!Täytyi päästä oikeaa palloa potkimaan :)Ja niin taas tuli uni paremmin pienen "urheilun" jälkeen!


2 kommenttia: