12. syyskuuta 2012

Syysvaatetusta

Kurkistetaanpas sitten meidänkin tämän syksyn ulkovaatteisiin. Osa vaatteista onkin samoja, mitä viime keväänä käytettiin ja mahtuvat edelleen, mutta jotain uuttakin on mukana :)

Haalariksi Emilialle ostettiin Ticket to heaven (nykyisin Ticket Outdoor) Amino Suit, värinä pink Lavender. Ticketin laadusta olen kuullutkin vain pelkkää hyvää! Haalari on kokoa 74cm ja on vielä aika reilu Emilialle, joka juuri on tuon 74cm pitkä. Luultavasti meneekin vielä ainakin ensi kevään myös.
Ticketin haalarin kanssa tilasin PimPamilta ihanan velourisen välikausihiippiksen Bambin kuvalla.  Kauan mietin, kumman Bambi aiheisen hatun ottaisin ja pyörittelin tilausta taas monet kerrat. Aivan ihania molemmat! Näette sitten kumpaan pääsyin, kunhan hattu meille kotiutuu :)


 Toisena hattuna haalarin kanssa on kesällä virkkaamani kukkahattu.


 Tämä takki onkin vilahtanut jo aiemmin kuvissa. Kesällä tilattu Pomp de Luxin Shirley Little coat, Dusty rosen sävyinen takki on hieman siistimpään käyttöön kaupunki ja kauppatakiksi. Housut on ns. normaalit sisähousut Benettonilta, jossa on vuori sisässä. Viime keväänä meillä käytettiin samaan tapaan vuorellisia "sisähousuja" lämpöisemmillä ilmoilla sekä käyttöhousujen päällä ja toimi oikein hyvin. Näillähän ei ole tarkoitus lähteä ulos rämpimään, joten kauppahousuina käyvät oikein mainiosti takin kanssa :) Myöhemmin talvella näitä voikin käyttää sitten sisälläkin housuina. Hattu ja hanskat h&m.


Takki kokoa 80cm ja housut 82cm.

  
Takin toiseksi asusteeksi sopii hyvin myös virkkaamani lila hattu.


 Tämä Vertbaudetin takki ja h&m:n housut (nämäkin juuri vuorelliset "sisähousut") meillä oli keväällä käytössä ja mahtuvat vielä vähän aikaa. Takki ja housut kokoa 74cm. 


 Vasemmanpuoleinen hattu on myös itse virkattu ja oikeapuoleinen hattu ja hanskat h&m:ltä.


 Parempia sovituskuvia ja käyttökokemuksia saatte tässä syksyn mittaan, kun vaatteet pääsevät kunnolla käyttöön :)

Talvivaatteet meillä onkin vielä täysin hankkimatta, joten niitä täytyisi alkaa seuraavalsi miettimään.

3 kommenttia:

 1. Ihania!

  Mä oon sellainen bambifani, että meillä on nuo molemmat hatut :D. Nuo Ticketin haalarit on tosiaan reiluja, kokeilin että 74cm haalari oli hyvä meidän 1v 5kk ikäiselle, joka on n.84cm. Ensi kevääksi on 86cm haalari, joka vastaakin täysin kokoa 92.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans ihastunut noihin bambeihin ja molemmat bambi hatut on kyllä aivan ihania! Kauan mietinkin kumman meille tilaisin.

   Onneksi tiesinkin, että nuo haalarit on aika reiluja ja päästiin sitä kokeilemaankin. Muuten olisi varmasti tullut otettua 80 tai jopa 86 koko, mihin Emilia olisi kyllä hukkunut :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista