4. syyskuuta 2012

Sisätossut

Meillä alkoi tänään Emilian kanssa muskari ja mukava nyt saadakin jotain pientä ohjelmaa aina joka viikolle. Rytmittää vähän arkea ja kerta viikkoon onkin minusta ihan sopiva vuoden ikäiselle lapselle. Lisäksi tässä lähellä on kerho torstaisin, joka alkaa myös tällä viikolla. Sinne voisi myös mennä aina kuin siltä tuntuu, mutta ajattelin että se voisi olla sellainen, että mennään tosiaan silloin kun ehditään ja siltä tuntuu:) Mutta tuo muskari nyt ainakin olisi sellainen pieni harrastus meille ja mukavaa samanikäistä seuraa sekä Emilialle että äidillekin :) Ainakin ensimmäinen kerta oli oikein mukava!

Keskiviikkoisin sitten olisi vielä minun oma jumppa, jolloin pääsen vähän itse sitten treenaamaan ja samalla saan myös hieman omaa aikaa! Kotiäitinä on mukavaa, että on mahdollisuus kuitenkin muutamana päivänä päästä johonkin ohjattuun toimintaan ja saa vähän erilaisia vinkkejäkin arkeen ja jaksaa itsekin paremmin. 

Mutta siis tarkoitus olikin nyt etsiä Emilialle kivat sisätossut muskariin ja olisihan ne kätevät myös kotonakin esim. sukkahousujen kanssa ns. "liukuesteinä". Muutamia kivoja vaihtoehtoja löysinkin eri nettikaupoista. 

Robeez, Touch & Feel Lamb (33,99e)
Robeez,  Princess Bear (33,99e) 

Tohvelisankarit, Perhonen (24,90e)Tohvelisankarit, Keiju (24,90e)  Tohvelisankarit, Muffinssi (24,90e)
Emu Australia, Little Grubs Strawberry (29,00e)


Hattentatti, Keijukainen (29,90e)Hattentatti, Kissa (29,90e)

Hattentatti, Leijona (29,90e)Next, White Cat Leather T-Bar Shoe (16-18e)
Tässä siis muutamia suosikkeja ja vaihtoehtoja. Onko teillä kokemusta jostain merkistä ja mitkä ovat olleet parhaita sisätossuja?

10 kommenttia:

 1. Jäänkin seurailemaan, jos saat hyviä tossuvinkkejä. Meilläkin olisi tossujen osto edessä. :)

  VastaaPoista
 2. katin mussukoilla oli nahkatossuja tarjouksessa 14e/pari. jäljellä oli aika pieniä kokoja ja kivoja tyttöjuttuja vielä viikko sitten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin katsomassa tuolta ja pari kivaa vaihtoehtoa löytyikin, mutta niistä oli meidän koko loppunut :/

   Poista
 3. Ebaysta saa kelpo tossuja muutamalla punnalla! Hakusanaksi soft leather baby shoes. Ajavat ehdottomasti asiansa siinä missä kalliimmatkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuota minulle ei tullutkaan edes mieleen ja aika kivoja tossuja löytyikin :)

   Poista
 4. Ihanat nuo Prinsessa Nalle-, Perhoset- ja Keijukaiset-tossut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Nuo nallet on ehkä tällä hetkellä mun suosikit noista sekä lammas tossut. Keijukaisetkin hyvänä kolmosena :) Valinnanvaikeus iskee kun on niin paljon ihania malleja :)

   Poista
 5. Ihania tossuja oot nettikauppoja selaamalla löytänyt, etenkin nuo Prinsessa Nalle-, Perhoset- ja Keijukaiset-tossut näyttää tosi ihanilta!:)

  VastaaPoista