27. syyskuuta 2012

Nextiä ja Mayoralia

Stockmannin verkkokaupasta löytyi aivan ihana Mayoralin paita, joka lähtikin heti Emilialle tilaukseen. Meillä päin ei Stockmannin tavarataloa ole, eikä myöskään Mayoralin vaatteita ole paikallisissa liikkeissä myynnissä. Huomasin myös, että ainakin tällaisissa pienissä tilauksissa ei Sockmannilla mene edes postimaksuja. Ihana paita kotiutuikin meille sitten muutamassa päivässä ihan kotiovelle asti! Sitä kyllä osaa arvostaa, etenkin jos postissa on tulossa useampikin paketti! Meillä jostain syystä osa postin paketeista tulee meidän lähipostin sijaan hieman kauemmaksi, joten aina ei jaksaisi paketteja lähteä hakemaan eripaikoista. Paketithan on saatava heti kun ne saapuvat! Millään ei malta odottaa :)

 
Mutta siis tällainen ihanuus meille saapui ja  kaapista löytyi jo valmiiksi viime talvena hm:ltä ostetut housut, joissa on myös tyllihame samassa!


 Mayoralin vaatteita meillä ei vielä olekaan ollut, vaikka niitä olenkin monesti ihastellut.Jos joltakulta sattuisikin löytymään jokin näistä allaolevista Mayoralin t-paidoista hyväkuntoisena ja valmiina kiertoon, saa mielellään vinkata :) Tai jos tietää, mistä näitä voisi vielä löytää! Nyt en tiedä onko kaikista ollut ihan noita pienimpiä kokoja, mutta meille kelpaisi koot 80, 86 tai 92.



 Samalla kun selailin Stockmannin lastenvaatteita, silmään osui myös tämä ihana Mayoralin poikien paita. Tämä olisikin ihana, jos seuraava tulokas sattuisi olemaan poika :) 

Mini A Turelta löytyi myös hieman samantyylinen lentokonepaita. 
Niin ihania molemmat! 
 Viime viikolla tein myös pienen tilauksen Nextille ja tilasin Emilialle yöpukuja, edellisten käydessä pieniksi. Tilasin kolmen kappaleleen setin ihania Cupcake yökkäreitä koossa 80/86. Koko on aika reilu, mutta yöpukuna menee jo hyvin käytössä.


Lisäksi Nextiltä löytyisi ihana mekko Emilialle (kuvan oikealla ylhäällä) sekä muutama muukin ihanuus tyttövauvoille.

Ja olihan se kurkistettava poikienkin puolelle :) Ensimmäistä kertaa katselinkin myös poikien vaatteita ja ihania löytyi kyllä sieltäkin! Vielä voikin haaveilla myös näistä ja ehkä viikon päästä sitten selviääkin ostetaanko seuraavalle tulokkaalle sinisiä vai punaisia vaatteita :) Kokosin tähän myös Nextin poikienkin puolelta suosikkejani, joita löytyikin aika paljon :)

Vielä vähän aikaa täytyisi jaksaa odotella, ennen kuin uskaltaa seuraavalle tulokkaalle ostaa vaatteita, varsinkaan noita sinisiä tai punaisia :) 

4 kommenttia:

 1. Ihania, varsinkin tuo Nextin paita :) Täytyypä käydä kurkkimassa tuolla Stockmannin verkkokaupassa :)

  http://kaksitassua.blogspot.fi/2012/09/walldesign-arvonta-voita.html

  VastaaPoista
 2. Niin kyllä on! Ja kiitos arvonta vinkistä, täytyykin käydä osallistumassa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi suloinen tuo Mayoralin tyttöpaita, mutta itseäni hieman vierastuttaa tuo kaulushörselö. Mun makuun olisi parempi ilman, varmaan olisi muuten lähtenytkin tilaukseen :) Tyllihame sopii kyllä mainiosti siihen.

  Kyselemäsi oikeanpuolimmainen Mayoralin paita löytyisi koossa 12 kk oheisesta paikasta http://www.dudesndivasltd.co.uk/mayoral-my-favourite-accessories-t-shirt-37799.html . Hintakin vain 6,75 puntaa. En kylläkään tiedä, toimittavatko Suomeen ja paljonko maksaisi toimitus.

  Onnea odotukseen!

  VastaaPoista
 4. Itse en tuota kaulusta jotenkin edes huomannut kuvasta, eikä päälläkään näytä kovin pahalta, lämmittää kivasti talvella :)

  Kiitos vinkistä, täytyykin käydä vähän tutustumassa, postittavatko suomeen ja mitä postikulut sitten olisi. Ei olisi kyllä paha hintakaan ja nuo on niin kivan näköisiä :)

  VastaaPoista