25. syyskuuta 2012

Muskarissa

 Lupasin teille kertoa hieman meidän kokemuksia muskarista ensimmäisten kertojen jälkeen. Nyt on käyty jo neljä kertaa ja kahdeksan olisi vielä jäljellä :) Muskarista ollaan kyllä tykätty molemmat, niin tytär kuin äitikin! 

 
Meidän muskariryhmä on 1-2-vuotiaille tarkoitettu ja aluksi jopa mietin sitä, jääkö Emilia muiden jalkoihin, sillä Emilia oli juuri vasta edellisellä viikolla ennen muskarin alkua täyttänyt vuoden ja juuri vasta oppinut kävelemäänkin. Meidän ryhmässä vanhin onkin juuri sen 2-vuotta, mutta suurin osa taisi olla ihan noita vasta vuoden täyttäneitä. Meidän ryhmässä on 8 lasta vanhemman kanssa, 3 poikaa ja 5 tyttöä.  Ryhmässä on myös hyvä ystäväni tyttärensä kanssa ja sainkin häneltä muutaman ihanan kuvan meidän lapsukaisista edellisen muskaritunnin alusta :)

Hienosti on siis Emilia mennyt muiden mukana, yllättävänkin reippaasti ja innoissaan varsinkin sellaisissa lauluissa, missä myös itse saa liikkua :) Soittimilla Emilia tykkää myös soittaa ja kotona onkin saatu harjoitella syntymäpäivälahjaksi saadulla xylofonilla ja marakasseilla.


Jokin aika sitten pähkäilin myös Emilialle sisätossuja muskariin ja sainkin kivoja vinkkejä teiltä! Anonyymin vinkillä löysinkin eBaysta nämä ihanat vaaleanpunaiset leppäkerttutossut kymmenellä eurolla, postikuluineen! Ystävä tilasikin nämä tossut meille ja saatiin ne jo edellisellä kerralla käyttöön. Kiitoksia vielä anonyymille vinkistä ja ystävälle tilauksesta! :)


4 kommenttia:

 1. Suloinen postaus meijän muskaritytöistä!<3

  VastaaPoista
 2. Onpa reippaita muskarilaisia. Ja ihanat nuo tossut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Emilia on kyllä tykännyt kovasti! Etenkin viime kerralla pääsi oikein vauhtiin, eikä äitin sylissä meinannut edes pysyä :) Ja tossut on kyllä ihanat :)

   Poista