26. elokuuta 2012

Tallinnassa

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna olimme vanhempieni ja veljeni sekä hänen tyttöystävänsä kanssa Tallinnassa viikonloppu reissulla. Juhlimme äitini 50-vuotis syntymäpäivää ja mukava olikin matkustaa koko porukalla!Laivamatkat menivät mukavasti ja kahdessa tunnissa ei juuri kerennytkään muuta kuin tärkeimmät.


Kannella kävimme katsomassa taas laivan lähtöä, kuten kuuluu lähes jokaiseen meidän laivamatkaan.Meille oli molemmille matkoille varattuna myös hytti. Vaikka matka olikin noin lyhyt, niin Emilian kanssa se oli mukava, että sai käydä vaipat ja vaatteet vaihtamassa siellä ja ylimääräiset tavarat sai sinne säilytykseen.
Molemmilla matkoilla meille oli varattu myös Buffet, mutta täytyy kyllä sanoa, että tämän laivan (M/S Star) buffet ei vetänyt kyllä vertoja kevään Ruotsin reissun ( nyt en kyllä kuollaksenikaan muista laivan nimeä, mutta jokin niistä Siljan isoimmista) buffetille. Vähän jäi vielä aikaa shoppailulle tax free:ssa ja hyvin ehti tuossa kahdessakin tunnissa kaiken tarpeellisen :)

Tallinnassa oltiinkin perjantai iltana ja hotellille päästyämme kello alkoi jo lähennellä kymmentä. Siispä unta palloon ja seuraavana aamuna jatkettiin kohti eläintarhaa.


Lauantaina lähdimme siis Tallinna eläintarhaan, joka sijaitsi noin 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.Viikonlopulle sattui todella kuumat ja aurinkoiset ilmat. Oikeastaan varmaan kesän lämpöisimmät! Tai ainakin meiltä hieman etelämpänä tuo 32 asteen lämpö tuntui jo aika kuumalta :) Ensimmäistä kertaa eläintarhassa näin myös norsun, jääkarhun ja virtahevon ( ainakaan en muista nähneeni kahta viimeistä aiemmin). Paljon oli myös sellaisia eläimiä, joita on myös monissa muissakin eläintarhoissa.Hieman toista luokkaa oli kyllä myös osan eläimistä oleskeluaitaukset esim. Korkeasaareen verrattuna. Välillä teki kyllä hieman pahaa, kun monilla eläimillä oli hyvin pienet tilat ja sementtinen alusta eikä juurikaan virikkeitä :(


Emilia kyllä taas jaksoi katsella eläimiä, kun välillä otettiin rattaissa pienet nokoset.
Iltapäivä eläintarhassa vierähtikin, jonka jälkeen kävimme nopeasti hotellilla ja illaksi jatkoimme vanhaan kaupunkiin syömään ja kiertelemään.

Taidamme jatkaa tästä kuitenkin matkaa joku toinen päivä, ettei liian pitkäksi mene ja saatte kuvia myöhemmin lisää. Näitä kun riittää ;)

4 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää pienelle Emilialle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos samoin ihanaa syntymäpäivää teidänkin Emilialle! :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia ;) Kumman paljon noita kuvia tolta matkalta tosiaan onkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja osan jo poistinkin samalla kun niitä latasin! Sain vielä plärätä läpi sinun kuvien lisäksi myös äitin kameralla otetut :)

   Poista