28. elokuuta 2012

Syntymäpäiväjuhlia

Eilen meidän rakas pieni murunen täytti 1-vuotta! 


Uskomatonta, miten aika menee niin nopeasti, kun vielä vuosi sitten ihasteltiin sairaalassa pientä tuhisijaa! Sairaalassa illalla käydessäni nukkumaan pieni nyytti vierelläni, muistan miettineeni, että voiko se todella olla totta, että nyt meillä todella on oma pieni aarre! Ja sitä mietin välillä yhä vieläkin! <3


 
Lauantaina vietimme Emilian syntymäpäiviä mummin ja vaarin, mummun ja papan sekä toisten kummien kanssa! 

Emilia sai avata paketteja ja pienellä avustuksella paketeista löytyi vaikka mitä ihanuuksia! 

 


Lahjaksi Emilia sai mummilta ja vaarilta ihanan tuulimyllymaatilan, mummulta molla-maija nuken, papalta sandaalit, kummeilta puisen xylofonin ja marakassit ja meiltä puisen tee-astiaston sekä neulemekon (joka on vielä postissa tulossa).Perjantaina leivoimmekin äitini kanssa syntymäpäiville Trio-juustokakun (ohje löytyy täältä), mansikkajäädykettä, Domino-popseja (ohje täältä) sekä mokkapaloja (jotka leikattiin paloiksi sydämen muotoisellä piparkakkumuotilla). Tällä kertaa mokkapaloja lukuun ottamatta, kokeilin kaikkia ensimmäistä kertaa. Mokkapaloista saakin kivan muotoisia lasten juhliin erilaisilla piparkakkumuoteilla. Tällä kertaa suolaisina tarjottiin pasteijoita, jotka ostettiin kaupasta.


1-vuotis kynttilän puhaltamisessa ehkä vähän avitettiin (käytännössä siis äiti puhalsi sen) :) Ja kakkuakin päivänsankari sai tietysti myös maistaa.Sunnuntaina jatkettiin vielä vähän syntymäpäiviä, kun ystäväni tuli vielä kakku-kahville.
Ensiviikonloppuna juhlimme vielä toisten kummien kanssa, jotka viime viikonlopun nauttivat vielä etelän lämmöstä :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat! Me juhlitaan vasta sunnuntaina. Mistä olet löytänyt noin suloista serpentiiniä? Olen etsinyt joka paikasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Serpentiini on itseasiassa lahjanarua, mutta käy mainiosti serpentiinistä :) Tiimarista olen ostanut tuon vapuksi. Kannattaa käydä sieltä katsomassa, jos vielä löytyisi :)

   Poista
 2. Onnea pienelle! Ihana synttärimekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekko on Espritin, jonka löysin jo talvella. Onneksi mahtuu vielä hyvin! :)

   Poista