20. elokuuta 2012

Puistoilua

Tänään poikkesimme Emilian kanssa ensimmäistä kertaa Mäki-Matin perhepuistossa. Itse olen tuolla aiemmin (monia vuosia sitten) pitänyt jonkinlaista toimintaa lapsille aiempaan koulutukseeni liittyen Olikin mukava piipahtaa puistossa monen vuoden jälkeen.Puistosta löytyy paljon tekemistä eri ikäisille lapsille ja mukava kohtaamispaikka myös vanhemmillekin. 
Emilia viihtyi kuitenkin edelleen lähinnä keinussa ja pihan rappusissa viihdyttiin suurin osa ajasta :)Rappusissa kävely, edes takaisin -mooonta kertaa- onkin ihan suosikki puuhaa. Neiti kyllä näyttää päättävästi aina suunnan minne kävellään! Kauniita kukkia löytyi myös piha-alueelta, jotka taas ilahduttavat aina omaa silmää.  


Puistoon tullessa on myös kivannäköistä katutaidetta Tänne täytyy kyllä tulla vielä uudelleen! Viimeistään ensi kesänä, jolloin Emiliallekin löytyy tuolta varmasti vielä enemmän tekemistä :)

2 kommenttia:

 1. Ihania puistoilukuvia! Me ei ollakaan tuolla ennen käyty, joku kerta ehkä pitäisi, ainakin noiden kuvien perusteella...:) Bongasin heti nuo tosi kauniit kengät Emilialla, mistä hankittu ja mitä kokoa Emilia nyt käyttääkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puisto on kyllä kiva paikka ja paljon löytyy tekemistä lapsille. Tosin ihan pienille ja juuri Emiliallekin oikeastaan riiti ihan keinut ja käveleminen puistossa :)
   Kengät on H&M:ltä ja taitaa olla vielä kokoa 18/19 ja hyvin mahtuvat vieläkin. Kenkämerkistä siis riippuen on nyt käytössä tuo 18/19 (lähinnä juuri h&m:n kengissä) ja muissa koko 20.

   Poista