19. elokuuta 2012

Kuulumisia


Heipä hei taas piiitkästä aikaa!


Täällä ollaan edelleen, vaikka pieni, suunnittelematon tauko venähtikin hieman pidemmäksi.Kesä meillä on mennyt hyvin ja Emiliakin on oppinut paljon uusia taitoja! Ensimmäiset askeleetkin on otettu jo muutama viikko sitten ja hurjaa vauhtia niitä harjoitellaankin :)


Paljon onkin siis kerrottavaa ja yritän tässä pikkuhiljaa päästä taas kirjoittelemaan muistiin noita uusia taitoja, kuulumisia ja muistoja tältä kesältä :)


Mutta aloitetaanpa vaikka ihan eiliseltä, eikä karata vielä kauhean kauaksi taakse päin tätä kesää.


Piipahdettiin mieheni mummolassa ja kävimme takapihalta katsomassa viereisellä pellolla olevia lehmiä.


Muutama kerta ollaankin Emilian kanssa ehditty jo eläintarhassa käydä ja meidän kissojen lisäksi koirat ovat tulleet aika tutuiksi. Eipä ainakaan osannut pelätä lehmiäkään, vaikka läheltä päästiinkin katsomaan :)


Meillä on myös minun lapsuudessa ollut toisessa mummolassa lehmiä ja kesäisin pieniä vasikoita kävimmekin ihastelemassa, mutta muistan kyllä että itse niitä hieman pelkäsinkin.


Pihalta kerättiin käpyjä ja nurmikolla kävely onkin mieluista puuhaa. Ei haittaa vaikka vähän pyllähtääkin, kun on pehmeä alastulo :)


 
Isopappakin jaksaa aina konttailla Emilian kanssa lattialla ja kävelyttää ympäri taloa. Lepertelee, hassuttelee ja leikkii Emilian kanssa <3


Emilia onkin heille ensimmäinen lapsen lapsen lapsi. Meidän molempien puolelta ollaankin siis jo neljässä sukupolvessa.


Tällä viikolla näitä ihania aurinkoisia päiviä onkin riittänyt ja loppuviikosta kävimme myös ystäväperheen luona ja tytöt pääsivät pelailemaan palloa ulkona :)

Meille on muuten tullut aika paljon kirsikkatomaatteja, jotka istutin keväällä parvekkeelle. Emilia on ahkera niitä keräämään, mutta raa´at tomaatit tuntuvat olevan mielenkiintoisempia.


Tomaatit myös maistuvat ja saakin olla tarkkana ettei Emilia pistä vihreitä suuhun. Ensimmäisenä suunta on kyllä tomaattipensaat, kun parvekkeelle pääsee :)


Viime viikolla käytiin ostamassa myös meille järjestelmäkamera, josta olenkin jo pitkään haaveillut. Vielä on kyllä paljon opettelua sen kanssa, mutta nyt ehkä pääsee ottamaan hieman parempia kuvia, kuin meidän edellisellä kameralla. Ainakin tuon ikiliikkujan ikusitaminen on hieman helpompaa, kun ei tarvitse ottaa 50 samanlaista kuvaa ja todeta, että jokaisessa heilahtaa käsi, toisessa jalka ja kolmannessa kasvot!

Tässäpä hieman alkuun vähän kuulumisia ja palailen taas piakkoin, lupaan! :)

4 kommenttia: