29. toukokuuta 2012

Vauhdin hurmaa

Meillä viikonloppu meni taas aika hujauksessa, ihanista ilmoista nauttien sekä vieraita kestiten :) Lauantaina pidettiin isovanhemmille ja miehen siskolle ( Emilian kummi) Emilian nimppari-kakkukahvit! Nimipäiviä meillä ei sen suuremmin ole ollut tapana juhlia, mutta Emilialla nämä oli nyt ensimmäiset ja mukava saada nuo läheisimmät välillä yhtä aikaa koolle. Emilian nimipäivähän oli jo viikkoa aiemmin, mutta tuolloin oltiin ruotsissa, joten sitä juhlittiin nyt vähän jälkikäteen. Emilia sai kivoja uusia leluja ja kesävaatteita lahjaksi.
Illemmalla jatkettiin sitten vielä Living and Room kutsuilla, joita hyvä ystäväni tuli meille pitämään. Mukava oli nähdä taas ystäviäkin pienten kutsujen lomassa :) Meille tilasin sellaiset valkoiset sydänvalokuvakehykset, joista ei kyllä Living and Room:in sivuilla ollut kuvaa, mutta ehkäpä laitan sitten kun ne saapuvat. Lisäksi sain myös emännän etuna hyvästä myynnistä valita sisustustuotteen, joka jääköön myös vielä paljastamatta. Emilia toimi onnettarena ja tietysti vetäisi ensimmäisenä äidin arvan! Uusi kierros siis ja kummitädin arpa osui tällä kertaa pieneen käteen :)
 Sunnuntaina käytiin aamulla pienellä kävelyllä ja pihan keinussa ensimmäistä kertaa! Heti alkoi hytkyminen, ihan kuin olisi tiennyt, että vauhtia tässä kuuluu antaa :)

 Toiset kummit saapuivat Budabestin matkaltaan ja tulivat mummin ja vaarin kanssa vielä syömään edellisen päivän herkut loppuun. Emilia sai pupun tuliaisena ja minä sain jo etukäteen Maria Kivijärven suunnitteleman valkoisen Cake Server -kakkulapion syntymäpäivälahjaksi. 
Ulkona kun oli niin aurinkoinen ja lämmin päivä, lähdettiin vielä uudelleen ulkoilemaan. Ensin käytiin meidän lähirannassa, mikä olikin jo aivan täynnä ensimmäisiä auringonpalvojia. Siellä näytti pienetkin jo tepastelevan uimapuvuissa ja muutamat olivat uskaltautuneet jo uimaankin! Kuten myös vaari, joka kävi heittämässä talviturkin, kun me muut katsottiin turvallisemmaksi jäädä rannalle odottamaan heinäkuun helteitä!
 Rannalta kävelimme meidän lähistöllä olevaan leikkipuistoon ja Emilia pääsi uudelleen keinuihin.
Lisää vauhtia
niin alkaa hymyilyttää :)
Puistossa näkee usein myös oravia ja tätä päästiin ihan muutaman metrinkin päähän katsomaan.
Sitten istahdettiinkin junan kyytiin


Kurkistus ikkunasta
Ja iloinen veturinkuljettaja hommissaan
Myös liukumäki todettiin jo laivan pallomeressä super-kivaksi, joten sitä täytyi päästä myös kokeilemaan..
Eipä ollut unohtunut, miten hauskaa se olikaan!
Tämä kuvissa näkyvä hattu on muuten juuri mummun ostama nimipäivälahja Emilialle! Taitaa mummukin jo tietää meidän lempparivärit :)
Maassa oli mukava tepastella ja hiekka oli hieman erilainen kävelyalusta kenkien alla
Askeleet oli heti paljon jämäkämmät kuin sisällä
Ja vauhtiinkin päästiin :)
Niin mahtava viikonloppu ja taisi tämäkin neiti nauttia!
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti