23. toukokuuta 2012

På väg till Sverige

Ruotsista kotiuduttu ja mukava reissu olikin. Tällä kertaa tehtiin vähän lyhyempi reissu mitä yleensä, mutta ehtihän tuossa ainakin tärkeimmät! Minun kummini sekä serkun perhe asuvat Ruotsissa ja meillä onkin ollut joka kesä tapana käydä siellä. Reissu olikin ensimmäinen Emilialle ja mukana oli meidän perheen lisäksi myös isäni. Matka oli myös ensimmäinen laivamatka Emilialle ja itse olin suunnilleen saman ikäinen, kun minä olen vanhempieni kanssa käynyt kummieni luona Ruotsissa ensimmäistä kertaa.
 Laivalla käytiin ensimmäisenä tietenkin buffetissa syömässä masut täyteen!
 
Jälkkärithän ne taas parhaita oli ja pakkohan niitä oli vielä vatsaan änkeä, vaikka maha oli jo ihan täynnä ruoasta.
Laivalla Emilia huomasi katossa olevat peilit ja niistä oli mukava seurailla ihmisiä :)

Hytin yläpediltä oli kiva myös "lennellä"
 ja sekös vasta hauskaa olikin kurkkia äitiä alapedille päin!
Suomeen päin tullessa käytiin kannella katsomassa laivan lähtöä ja pallomeressä käytiin laskemassa liukumäkeä. Hauskaa tuntui jo olevan, vaikka niin pieni vielä onkin. Itku pieneltä jo pääsi, kun pois lähdettiin. Harmi, että meillä jäi kamera hyttiin, niin ei saatu pallomerikuvia. 
Sen kummempia ostoksia ei reissulta keretty tehdä, mitä nyt laivalta pikku tuliaiset ja Emilialle suloiset Lundmyrin sukat ja kylpyankka.
Emilia sai myös kummeiltani ihania pop-up kirjoja, joten päästäänkin lukemaan vähän ruotsiksikin :) Sekä serkun perheeltä kesämekon, pikkuserkun tekemän helminauhan ja leluja. 
 Ruotsista taidan laittaa vielä postauksen erikseen. Jaksaa konekin latailla taas kuvia paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti