10. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä

Meillä pääsiäistä vietettiin osaksi kotona vieraiden kera, osaksi itse reissussa ja osaksi vähän sairastellessakin.  Koko pääsiäisenä en myöskään kerennyt koneelle ollenkaan ja kyllä taas huomasi, että pieni tauko tekee välillä ihan hyvää! Mutta täällä taas ollaan :)
Tänä pääsiäisenä meille ei suurempia pääsiäiskoristeita vielä laitettu, siitä syystä että oltiin lähes koko pääsiäinen pois kotoa ja ehkä sitten kun Emiliakin on vähän isompi on kiva yhdessä laittaa hieman enemmän pääsiäistä. Annoin myös meillä olleen äitini kameran pois lainasta, joten kaikista pääsiäisjutuista en myöskään kerennyt edes ottaa kuvia.
Torstaina meillä kävi taas mummi ja vaari sekä toiset kummit ja perjantaina saatiin yllätysvieraana myös mummu pikavisiitille! Iltapäivästä suuntasimmekin sitten papan luokse ja näimme pitkästä aikaa ystäviämme, jotka tulivat pitkän matkan takaa myös miehen kotipaikkakunnalle.
Lauantaina teimme pikaisen reissun Ideaparkiin ja oli muuten muutama muukin ajatellut viettää pääsiäisen ainutta arkipäivää shoppaillen! Meillä oli päämääränä hakea isille uusi lauta ja minulla pari tärppiä mielessä Emilialle! Sieltä jatkettiin matkaa isomummolaan ja taas ihanaan ruokapöytään ja Emilia pääsi konttailemaan isopapan kanssa :) Sunnuntaina isi meni töihin ja me ulkoiltiin, kun aurinkokin paistoi ihanasti. 
  Mieheni oli viime viikon alkupuolella kipeänä ja minä sain sitten maanantaina myös flunssan ja tultiinkin kotiin lepäilemään. Tämä onkin tämän talven ainut flunssa jonka olen saanut ja mieheni myös oli kuumeessa, moneen vuoteen. Vielä ei ole Emiliaan tarttunut ja todella toivon ettei tarttuisikaan! Emilia onkin tähän asti ollut täysin terve syntymänsä jälkeen. 
Onneksi isilläkin oli nyt vapaapäivä ja saanut touhuilla enemmän Emilian kanssa, kun minä olen vielä vähän lepäillyt ja tietysti kahlannut kaikki ihanat blogitekstit läpi, joita jäi pääsiäisen aikaan lukematta :)

2 kommenttia:

  1. Ihania pääsiäs juttuja teillä on ollut kotona :) Meillä ei ole ollut mitään pääsiäiseen liittyvää "koristettä".

    VastaaPoista
  2. Muutamat pääsiäikoristeet täytyi laittaa, mutta varmaan seuraavina vuosina pääsee Emiliankin kanssa askartelemaan vähän enemmän :)

    VastaaPoista