19. huhtikuuta 2012

My Cinnamon Girl ihanuudet

Odotus palkittiin, kun sähköpostiin kolahti ilmoitus uudesta ihanasta mallistosta. My Cinnamon Girl julkaisi tänään kesä mallistonsa ja varmasti moni muukin on odottanut näitä ihanuuksia! 
Käykäähän tekin kurkkaamassa näitä ihania kesäisiä kuvia.
Kokosinkin tähän taas muutaman meidän suosikin. Osa vaatteista on löytynyt jo aiemminkin valikoimasta, mutta nyt ilmeisesti kokoja on tullut jonkin verran lisää. Kuten tämä ihana toppi on ollut meidän suosikki ja nyt olisi meidänkin kokoa taas saatavilla.
Myös tämä Rosie Dress on löytynyt aiemmin valikoimasta ja tästäkin nyt meidän koko löytyisi.
 
Frida Dress on minusta kauniin mallinen ja ihanan romanttinen. Harmi ettei mekkoa ole vaaleanpunaisena :)
Claudia Dress on myös ihanan tyttömäinen
Ja tämä Louise Tunica suloinen pallokuvioineen!
Löytyikö mallistosta teidän suosikkeja?

6 kommenttia:

 1. Nää kuvat on ollut onnenmurusten netti sivuilla jo pitkään... julkaistiinko kuvat todella vasta tänään? Miten kuvat muuten saa s-postiin? pyytämällä vai liittymällä postitus listalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan siellä käynyt katsomassa, jossain olen jonkun kuvan kyllä nähnyt jo aiemminkin. Sähköpostiin mulle tuli ilmoitus, että tänään on mallisto julkaistu ja kuvat ovat siis my cinnamon girl sivuilta!

   Poista
 2. On noi tosi ihania, mutta ehkä alesta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans mietin, että viitsinkä vielä tilata vai alesta sitten vasta. Vaikka kokoja ei välttämättä sitten enää löydy. Meillä alkaa kyllä kesävaatteet oikeastaan olemaan jo kasassa, vaikka ihania nuo kyllä olisi :)

   Poista
 3. Tykkään kovasti, mutta yritän pitää itseni tiukkana, enkä tilaa nyt mitään. Sen verran paljon on jo vaatetta kesäksi kertynyt. Tai oikeastaan suurin osa viimevuotisista vielä menee, kovin paljoa en ole uutta hankkinut. Tuo vaaleanpunainen pallotoppi on munkin suosikki ja onneksi sekin mahtuu vielä meidän neidille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekään ei oikeastaan enää juuri mitään kesävaatteita tarvitsisi ja vielä olen pitänyt myös itseni kurissa.. Ja jospa se onnistuisikin ainakin siihen asti, kunnes tulevat alennuksiin :)

   Poista