26. huhtikuuta 2012

Hullut hulinat ja pulkkailua

Viikonloppuna lähdettiin taas pariksi päiväksi tampereelle ja menomatkalla käytiinkin vielä Sappeella, isi lautailemassa ja me päästiin Emilian kanssa ensimmäistä kertaa pulkkailemaan vielä tänä"talvena". 
Taisi olla hieman väsyttävää touhua, kun neiti nukahti kesken mäenlaskun :)
 Viikonloppuna olikin aivan ihanat ilmat ja ulkoiltiin paljon. Nurmikko jo paikoin vihersi ja jäät oli sulaneet. Jännä, että näinkin pienellä välimatkalla (alle 150km) eron huomaa jo aika selkeästi, kun meillä vielä tuo lähijärvikin on jäässä. Leskenlehtiä ja voikukkiakin nähtiin sekä tulomatkalla piipahdettiin mieheni tädin mökillä renkaita vaihtamassa ja sitruunaperhonenhan se siellä lenteli nenän edestä! Ihanaa, kesä tulee!
  Kaupungillakin näkyi vähän joka toisella niitä keltaisia kasseja ja päästiinhän mekin mummun ja Emilian kanssa hakemaan omamme stokkan hulluilta päiviltä! Mummu löysikin Emilialle vähän yhtä jos toistakin, vaatteita, leluja, pussilakanat ja muuta pientä tarpeellista. Mummu oli ostanut myös Me&I kutsuilta ihanan tunikan ja legginsit.
 Myös minä sain uuden kevät takin jo hieman etukäteen syntymäpäivälahjaksi. J.A.P takki, jossa on vyötäröllä kiva rypytys, päällä tosin tuo rypytys näyttää paljon kivemmalta. Tämä sopiikin minusta hyvin sekä vähän siistimpään käyttöön sekä myös ulkoiluunkin.
.H&M:ltä löytyi minulle myös tämä kiva paita, joka onkin äitiyspuolelta ostettu :) Kai sitä voi vielä äitiyspuoleltakin ostaa vaatteita, peittyypähän hyvin raskaudesta jääneet vatsamakkarat löysän vatsaosan alle, hih :) Jotenkin olen ihastunut nyt tummansiniseen ja ihastuin tuohon pitsiseen yläosaan. Mulle onkin tulossa h&m:ltä myös aika samanlainen t-paita mustana, jossa on myös tuollainen pitsinen yläosa.
Aurinkoista loppuviikkoa vielä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti