19. maaliskuuta 2012

Viikon kuulumiset reissun päältä

Taas vierähtänyt viikko nopeasti reissun päällä sukulaisten luona ja muutamia ystäviä nähden:) Viikko sitten päästiin taas vanhemieni kyydillä miehen työpaikalle. Kun viikko oltiinkin oltu Emilian kanssa kotona niin taisi olla Emiliastakin mukava nähdä taas isiäkin!
Mummi työnteli taas Emiliaa vaunuissa, sen aikaa että pääsin taas itsekin hieman laskemaan. Sattui aurinkoinen päivä ja pari astetta taisi olla plussaakin. Todella ihania päiviä talviurheilusta nauttimiseen!
Illasta jatkettiin sitten Tampereelle mummun luo, joka kylläkin oli reissussa Roomassa. Tampereella vähän taas shoppailtiin, niin kuin aina :) Ja vihdoin ehdittiin Emilian kanssa moikkaamaan ystävääni, jolla on ihanat pojat, Nooa noin 2,5v ja Peetu kohta 3kk. 
Hyvä ettei "vauvakuume" jo iskenyt, tuntuihan Peetu niin pikkuruiselta Emiliaan verrattuna, vaikkei nyt ikäeroa montaa kuukautta olekaan :)
Loppuviikosta tultiin sitten Mänttään papan luokse muutamaksi päiväksi, kun mies oli töissä. Välissä käytiin vain pyörähtämässä kotona ja viikonloppuna lähdettiin minun mummolaan (äidin äiti) pohjanmaalle isäni ja Emilian kanssa.

 Päästiinkin ensimmäistä kertaa Emilian syntymän jälkeen käymään isomummonkin luona, viimeksi mummoni onkin Emilian nähnyt ristiäisissä. Kyllä oli mukavaa kiikkua isomummon sykyssä keinutuolissa ja kuunnella loruja, lauluja ja lepertelyjä :) Ja näillä reissuilla oman vatsan saa joka kerta varmasti täyteen ja aina on odottamassa jos jonkinmoista pullaa ja kakkua!
 Sunnuntaina kävimme myös serkun rippijuhlissa, missä nähtiinkin osaa isäni puolen sukulaisia :)

Onneksi Emilia viihtyy niin hyvin autossa (tai no nukkuu niin hyvin!), että reissaaminen on helppoa! 
Mukavaa reissuilua, mutta nyt saa vähän aikaa taas huilia kotona :) Isinkin pitäisi kohtapuoliin tulla kotiin ja alkaakin meidän pari vapaa päivää. Ensimmäinen niistä menee varmasti sohvalla lepäillen!

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Te oottekin ollu lähellä, meiltä on Mänttään puoli tuntia ;) Nyt on kyllä niin ihanat kelit lasketteluun! Mäkin ajattelin vuosien tauon jälkeen kokeilla meidän tyky-päivässä kuun lopussa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Tuolla seudulla kyllä jonkin verran aina ollaan, kun siellä on miehen sukulaisia ja meidän ystäviäkin :) On kyllä tosiaan ihanat ilmat lasketella ja lautailla :) Mä oon kans nyt vaan muutaman vuoden päässyt koitamaan vaan sen pari kertaa vuodessa, joskus pienempänä tuli käytyä paljonkin, mutta välissä oli yli kymmenen vuoden tauko.. Mutta ilmeisesti sitä jonkunlaiset taidot vielä oli jäljellä että pystyssä pysyy ja mukavaa ulkoiluahan se on ja pientä liikuntaa vähän samalla :)

   Poista
 2. Kivoja reissukuvia taas, ja Emilia näyttää nyt tosi paljon kasvaneen!:) Mitä merkkiä ja mistä oot hankkinut nuo Emilian aurinkolasit? Meijän pitäis Taikalle hankkia uudet, mutta en oikein tiedä, millaiset ja mistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo aurinkolasit on ihan sellaset "halppis/rihkama" lasit, jotka oikeastaan on nyt pari kertaa ollut vain autossa käytössä, jolloin aurinko ei kuitenkaan paista suoraan silmään vaan vähän niin kuin tummentamassa vaan, että saa Emilia nukuttua vähän paremmin. Täytyisi kyllä ostaa ihan kunnon aurinkolasit, mutta nuo nyt vaan nappasin minimanista mukaan :) En oikein itekään tiedä mistä vois katsella/ minkälaiset, mutta kuhan kaupungille taas ehdin, niin esim jostain instrumentariumista ajattelin ainakin käydä katsomassa.

   Poista
 3. Okei... Baby Bantz-aurinkolaseja on monet suositelleet, niitä vähän mietin... olisi ainakin kätevät näin pienillä:) Mutta täytyypä katsella, voisihan niitä aurinkolaseja(kin) olla enemmän kuin yhdet;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, saahan niitä olla useatkin :) Juu, noista olen kans kuullut, että olisi hyvät, mistähän niitä saa? Täytys itsekin katsella noita vähän paremmin tässä joku päivä :)

   Poista