1. maaliskuuta 2012

Pieniä tilauksia H&M:ltä

Tein tässä pari viikoa sitten pienen tilaksen Emilialle H&M:ltä. Muutamia kivoja kevät ja kesävaatteita meille kotiutuikin, mutta myös osa lähti palautukseen. Taas oli nettisivuille tullut muutama uutuus ja ensimmäisten tilausten saavuttua postiluukusta kolahtikin uusi tarjous ( ilmaiset postikulut + 10% alennus), päätimme laittaa ystäväni kanssa vielä pienen kimppatilauksen :)

Meille siis saapui tässä ensimmäisessä tilauksessa muun muassa nämä hihattomat bodyt ja vaaleanpunainen hellehattu.
Tykästyin tuohon hellehattuun ja se lähtikin nyt vielä tilaukseen myös valkoisena :)


Vaatekaappi kaipasikin ehkä myös pientä lisäväriä, joten raikas turkoosi paita oli oikein kiva löytö söpöllä kissan kuvalla :)
 Lisäksi meille jäi vielä pinkki takki, josta taisin mainitakin jo aiemmin valikausi pohdintaa postauksessa. Tämähän onkin vielä iso, mutta jääköön odottelemaan vielä tytön kasvamista.
Lisäksi meille oli tulossa tämä paita, josta kuvan perusteella tykkäsin todella paljon. Tumman sininen sopii aika kivasti Emilialle ja näistä pilkuista ja röyhelöistä olisin tykännyt kovastikin, mutta jotenkin sen nähtyä hieman petyin sen ehkä vähän tuhruisiin pilkkuihin.
Niinpä se lähti palautukseen ja ajattelin tilata tämän sen tilalle. Malli on kuitenkin sama, mutta jospa nämä raidat olisi hieman selkeämmät :)
 Meille oli tulossa myös tämä pikee-paita, mutta myös tästä ei väri jontenkaan sitten miellyttänytkään, joten myös tämä lähti takaisin. 
Tuon vaaleanpunaisen paidan ja valkoisen hellehatun lisäksi ajattelin tilata vielä kesämekon ainakin punaisella väriteemalla
Ja myös tämä houkuttaisi, jotain sini-valkoista kaipaisin :)
Sekä nämä legginsit, näissä nyt sitten olisi niitä pilkkuja
Viimeisenä olisi vielä joko tämä uimapuku tai pelkästään uimahousut. Koko uikkarin tilasin sieltä Gapilta, mutta en ole ollenkaan varma valitsinko oikean koon, joten varuilta aattelin laittaa näistä vielä jomman kumman tilaukseen. koko uikkari olisi kyllä kiva, mutta toisaalta pelkät housut ehkä käytännöllisemmät näin pienellä. Molemmat on ihanan tyttömäisiä!
 Sitten vaan tilausta vielä naputtelemaan ja tekemään viimehetken päätökset tähän tilaukseen :)

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja oot valinnut. Mä ajattelin tänään mennä katsomaan, mitä ihan liveliikkeestä löytyy. Muutamia perusjuttuja onneksi enää tarvitaan, mutta onhan niissäkin jo :).

  VastaaPoista
 2. Totta, perusjutuissakin on jo ostamista ja kun välillä tuppaa ostamaan myös vähän muutakin mitä oikeasti tarvitsisi :) Mä kans kävin tänään ihan liikkeessäkin ja muutama pieni juttu lähti myös sieltä mukaan. Kaupoissa ja netissä näyttää olevan hieman eri tavaroita, mutta suurimman osan nyt tilasinkin, kun sain vielä se 10% alenkin :)

  VastaaPoista
 3. Mua tuo takki ei oikein vakuttanut, meille tuli sekä limena että pinkkinä. Jotenkin hiostavan oloista, ja ei oo vuorta.
  Mutta sama hattu , nuo hihattomat bodyt (on muuten Isoja, otin koossa 80 ja ne on meidän 86 ja 92cm kokoisten kanssa samankokoisia mutta mittasin :D ) ja tuollainen raidallinen mekkokin löytyy ruskeana isosiskon jemmoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans pähkäilin, että pidänkö sitä takkia vai en, kun se on vielä tosiaan isokin ja ihan ei munkaan odotoksia täyttänyt, mutta päätin kuitenkin ottaa sen kun hintaa jäi alennuksen jälkeen vain 8 euroa. Oli kyllä tosi ohkanen, mä kans luulin että siinä ois ollut pieni vuori, mutta jospa se ens kesänä menis vaikka mökillä ihan kesätakkina.. Tosin jos se hiostaa niin sitten se on sinne kyllä vähän huonompi.. Bodyt otinkin 74 kokoisena ja varmaan ainakin loppukesänä menee hyvin meidän pitkälle ja hoikalle tytölle :) Hattu oli musta ihana ja noita loppuja vielä odotellaan ja katsotaan, millaisia ne on :)

   Poista