28. maaliskuuta 2012

Meidän välikautta

Kevääksi ajattelin tosiaan päästä aika vähällä meidän välikausi hankinnoissa, sillä kevät on niin lyhyt aika ja Emilian ulkoilut on tosiaan vielä vaunuissa/rattaissa istumista.

2nd handina ostettu Reiman välikausihaalari oli todella hyvä löytö ja siihen muutamia asusteita on ostettu ja alemmassa kuvassa olevat pipot tehty itse. Haalari on kyllä ihan uuden veroinen, eikä mitään käyttöjälkiä haalarissa näy :)
Kickersin kengät on Emilian ristiäislahjaksi saamat. Muita kevätkenkiä en ajatellutkaan ostaa, sillä kävelemistäkin päästään varmasti vasta kesällä harjoittelemaan.
Kirpparilta löytyi myös jo aiemmin toinen kevyttoppahaalari, joka on ollut aika sopiva näille pikkupakkasille ja tämä onkin ollut lähinna vaunukäytössä päiväuniaikaan. Tämä haalari on kokoa 74 ja on kyllä aika reilu ja voisi ehkä mennä vielä ensi syksynäkin.
Vertbaudetin takki löytyi Ellokselta ja -40% alella. Olin aika yllättynyt, että Ellokselta löytyi niinkin paljon lastenvaatteita, kun ensimmäistä kertaa selailin netistä lastenvaatepuolta. Keväisillä keleillä ja kesällä kauppatakiksi kiva ja mielestäni oikein ihanan värinen :) Hattu ja hanskat ovat myös omaa käsialaani :)
 Hupun takista saa pois ja näin saakin siitä vielä vähän kesäisemmän oloisen. Kesäksi sitten pitäisi kuitenkin jotkut kengät vielä tähän löytää, sitten varmaan kuitenkin vähän aletaan kävelemäänkin (ainakin tuetusti).
Tämä oli kyllä mielestäni aivan ihanan värinen ja sopii hyvin Emilialle!
Eiköhän näillä pärjäillä tämä kevät :)

2 kommenttia:

  1. Onpas hurjan kauniita :) varsinkin toi elloksen takki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo reiman haalari ja elloksen takki oli kyllä hurjan hyviä löytöjä :) Takki oli paljon kauniimpi luonnossa kuin elloksen sivuilla kuvissa ja sen väri tosi ihana :) Eikä tosiaan ollut hinnalla pilattu! :) Vaikka vähän sain taistella itseni kanssa, etten ostaisi muita ihania välikausi vaatteita :)

      Poista