9. maaliskuuta 2012

Kukista asetelmia

Kevät alkaa hiljalleen nostamaan päätään ja täälläkin iski minuun eilen pieni kevätinnostus ja viherpeukalo! Vaihdoin kukkiin multia ja myös eilisen naistenpäivän kunniaksi tein pari kivaa asetelmaakin kukista eteisen lipaston päälle.
 Tulppaaneja tietysti myös naistenpäivän kunniaksi
 Ja nyt eteistä koristaa vaaleanpunaiset kukkaset vähän violetilla ja valkoisella höystettynä :)
Myös muovikukkia käyttäen saa aika kivoja asetelmia aikaan ja ne kestävätkin pidempään. Tietysti oikeat kukat ovat aina parhaita, mutta tässä myös aika ihana vinkki muovisista orkideoista tehtävään koristeasetelmaan. (pahoittelen taas kuvan laatua, en oikein minun kameralla onnistunut hyvää kuvaa tästä saamaan, mutta tosi ihanan näköinen luonnossa)
 Tämän ohjeen olen joskus napannut Kauniit Kodit lehdestä ja tässä voi käyttää tietysti myös oikeita kukkia tai muitakin kuin orkideoja. Lasimaljaan pohjalle voi laittaa muutaman koristekiven. Pohjalle lasketaan hieman vettä ja alaitetaan rytistämään sellofaania. Sellofaania ei kannata laittaa kuitenkaan liikaa. Sellofaanin väleihin laitetaan muutama kukka ja samalla kun asetelma valmistuu ylöspäin, lasketaan vettä sen mukaan täyteen asti.
 Näitä olen tehnyt välillä kukkien väriä vaihtaen ja kesäksi saa kauniin koristeen vaikka erilaisiin juhliinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti