4. maaliskuuta 2012

Hiustyyliin päivitystä

Olen alkanut taas haaveilemaan pienestä hiustyylin päivityksestä ja johan edellisestä onkin jo aikaa. Ja siltä ne kyllä myös näyttävätkin. Latvat alkavat olemaan aika kuivat ja kärsineet hiusten vaalentamisesta ja värjäilyistä. Raskausaikana hiukset myös kasvoivatkin paljon ja usein tuleekin vain vedettyä ponnari hiuksiin sen kummemmin niitä laittamatta. Ja monille varmaan tuttua imetyksen aikana, kun hiuksia lähtee välillä oikein tukoittain. Ei kiva!

Paras ystäväni on aiemmalta ammatiltaan parturi-kampaaja ja häneen olenkin turvautunut jo useampien vuosien ajan. Hiustyylini on vaihdellut aika paljon, tosin aina pysynyt suht pitkänä. Ja usein kun on vaaleat hiukset, haluan taas tummat ja kun on pitkät haluan lyhemmät ja toisin päin.. Myös otsatukka on ollut useaan kertaan ja taas sen leikkaaminen vähän houkuttaisi!

Yritin koneelta etsiä joitain vähän vanhempia kuvia erilaisista hiustyyleistäni, joita minulla on ollut...

Vaaleat hiukset minulla on ollut lähes aina, hieman eri sävyisinä ja lähes aina jonkinlaisilla raidoilla. Usein myös niin, että päältä vaaleat ja alta tummat, niinkuin näissäkin kuvissa.
Ihan tummiksi hiukset värjäsin toissa kesänä ja niistä kyllä tykkäsinkin. Vasemmalla puolella taisi olla joku hieman violetin sävyinen ja oikealla vähän punertavan ruskea.

Etuhiukset minulla on ollut useaan otteeseen, tummilla ja vaaleilla hiuksilla. Aina ne jotenkin houkuttavat, vaikka joka kerta aattelen, etten enää niitä leikkaa. Hiukseni nimittäin ovat erittäin itsepäiset ja taipuisat, joten joka aamu ne täytyisi aina laittaa kunnolla.
Tässä myös hieman kiharrettuna vaaleana ja tummempana. Noista kyllä tykkään, mutta harvoin enää tulee laitettua. Kotiäitinä kun on, ei aika riitä ja eikös se ole kotona melkein sama miltä näyttää.. No ei nyt ihan :)
Ystäväni lupautuikin jo huomenna keksimään jonkin pelastuksen hiuksilleni :)
En oikein ole vielä päättänyt millaista taas haluaisin, mutta pituutta saa varmasti ottaa jonkin verran pois ja ehkä hieman tummempaa taas kaipaisin. Ja ne otsahiukset, kyllä, ei, ehkä, en tiedä... Ehkä jätän sen parturin ratkaistavaksi :)

1 kommentti:

  1. Oij, tuliko hiuksille päivitystä tänään, millaiset tuli?:)

    VastaaPoista