8. maaliskuuta 2012

Gapilta postia

Jokin aika sitten teinkin tänne postauksen meidän Gapilta haaveilemista vaatteista ja niitä pääsetkin kurkkaamaan täältä. Kiitos vielä kaikille kommenteista ja vinkeistä, kun kyselin koko asioita. Nyt ainakin näyttäisi, että kaikki taisi mennä oikein nappiin, kun otinkin vähintään kokoa isompia vaatteita :) Ajattelinkin nyt vielä vilauttaa mitä kaikkea ihanaa sitä tuli sitten tilattua:) 
 Sain vihdoin ja viimein siis tehtyä Gapille tilauksen pähkäiltyäni parhaimmat noista monista ihanista vaihtoehdoista. Posti kantoikin paketin ovelle nopeammin kuin luulinkaan, kolmessa päivässä! En voi muuta kuin kehua nopeaa toimitusta, suomessa kun monia paketteja saa odottaa monta viikkoa! 

Teimme ystäväni kanssa kimppatilauksen ja näin säästettiin myös hieman postikuluissa. Lupasinkin hieman vilauttaa myös hänen tilauksiaan, jotta joillekin kenelle nämä Gapin vaatteet eivät ole tuttuja, saa vähän enemmän nähtäväksi ihania vaatteita :) Ylimmässä kuvassa onkin sekä minun, että ystäväni tilaukset ja tässä seuraavassa vielä ystäväni.
Sitten ne meidän ostokset. Koot näissä oli tosiaan aika pieniä ja otinkin kaikki meille joko 12-18m tai jopa 18-24m kokoa ja näyttäisi kyllä siltä, että ne menevät kesällä/syksyllä aika hyvin. Värit olivat minusta myös hieman erisävyisiä, kuin nettisivuilla, mutta ystäväni ei niissä taas huomannut eroa :)
Tämä toppi on minusta aivan ihana! Tämä oli kokoa 12-18m, mutta helma tässä on mielestäni aika lyhyt.
Tälle topille minulla onkin mielessä jo sille sopiva alaosa :) Eikös käy aika kivasti yhteen? :)
 Tämä uimapuku aiheutti kaikista eniten päänvaivaa, kun mietin sopivaa kokoa. Päädyin tässäkin siihen isompaan (ei jää ainakaan heti pieneksi ja myöhemminkin varmasti löytyy käyttöä uimahallissa) ja valinta taisi osuakin ihan nappiin :) Himpun verran on vielä reilu, mutta kesäksi varmasti aika sopivan kokoinen.
Sitten tarkoitus oli tilata myös ihan peruspaitoja, niitä kun aina tarvitaan. Lähinnä jo osa syksyynkin ja ne otin jopa 18-24m kokoisena. Näistä sydänpaita olikin yksi ehdoton valinta. Joutsenpaidan sai super hyvään hintaan ja se lähtikin oikeastaan sen vuoksi myös matkaan, tosin nätti myös sekin. Ja viimeinen Pariisi-teemalla oleva olikin sitten miehen valinta, kun en osannut päättää muutamasta vaihtoehdosta ja annoin sitten miehenkin valita jotain :) 
Sieltä Gapilta tilausta postauksestani löytyy kaksi bodya perhosilla, jotka olisin ehdottomasti halunnu tilata, mutta niistä kerkesi jo meidän koot loppumaan. Ne jäi vähän harmittamaan ja otin kuitenkin tämän bodyn niiden tilalle. Tämä on myös 12-18m kokoa ja näyttää sopivan mittaiselta, mutta hieman leveältä. Saas nähdä kuinka käy meidän hoikalle tytölle.
Nyt näyttäisi osa Gapin vaatteista olevan jopa 50% alennuksessa. Ehkä täytyy joskus toisenkin kerran katsoa, löytyisikö vähän erilaisia uutuuksia :)

4 kommenttia:

 1. Oi, kuinka kauniita juttuja teille onkin tullut! Enpäs olekaan hetkeen Gapilta mitään tilannut, pitääkin mennä heti katsatamaan mitä sieltä vähän isommille löytyy (valitettavasti nuo pienten jutut ovat aina niitä kaikkein ihanimpia!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vauvojen puolelta yleensä löytyy ne kaikista söpöimmät, mutta Gapilla oli kyllä ihan kivoja juttuja vähän isommillekin :)

   Poista
 2. Ihanaa postia tuli teille! Vähän söpsä tuo uikkari :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tällaiset postit ovat kivoja :) Uikkari on kyllä ihana pikkuneidille röyhelöineen :) Sormet vaan ristiin, että on kesällä juuri sopivan kokoinen!

   Poista