29. helmikuuta 2012

Mäen laskua ja jääveistoksia

Viikonloppuna lähdimme vanhempieni kyydillä mieheni työpaikalle ulkoilemaan. Myös veljeni ja hänen tyttöystävänsä tulivat Tampereelta :) Oli aika kiva ilma ulkoillakin, vaikka aurinko ei näyttäytynytkään, mutta muuten sopivan pieni pakkanen. Mummi työnteli Emiliaa vaunuissa, joten myös minä pääsin koittamaan, kuinka pysyn vielä suksien päällä melkein parin vuoden tauon jälkeen! Ja ainakin pystyssä pysyttiin ja mäki päästiin alas :) Lautaa en vielä uskaltanut kokeilla, sen harjoittelu on vielä jäänyt aika vähälle, joten sukset oli vielä turvallisempi vaihtoehto :)
 Välillä käytiin grillaamassa vähän makkaraa ja syömässä pientä evästä.
Rinteiden omistajien koira kävi välillä myös katsomassa, jos sattuisi edes pieni makkaranpala putoamaan :) Siellä koira kuulemma seikkailee joka päivä, kun miehet tekevät hommiaan :)
Mieskin pääsi työpäivän ohessa vähän meidän kanssa laskemaan ja sieltä sitten päästiinkin vielä mieheni kanssa yhdeksi yöksi Emilian papan luokse.

Sunnuntaina oli myös miehen työpäivä ja päivällä kävin aika pitkällä vaunulenkillä ja katsomassa samalla Mäntän klubitalolla jääveistoksia.
Aika upeita olikin, osasta pienimpiä kohtia oli jo kerennyt sulaa pois ja pieni kerros lunta satanut päälle, mutta muuten vielä aika hyvin oli säilynyt.

Illasta ajeltiinkin taas kotiin ja Emilian toinen kummitäti oli myös täällä käymässä ja jäi meille yöksi. Maanantaina mies lähti vielä aamupäivällä töihin ja me jäimme miehen siskon ja Emilian kanssa viettämään aikaa! Kivasti päivä kuluikin, kun oli taas mukavaa seuraa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti