15. helmikuuta 2012

Vierailuja

Tänään miehelläni oli vapaapäivä ja lähdettiinkin ystäväperheen luona käymään. Heillä on muutaman kuukauden Emiliaa vanhempi tytär, joten kuulumisia on mukava vaihtaa. Tytöt näyttivät tykkäävän, kun sai pientä seuraa ja Emiliakin jo hieman alkaa ymmärtämään muista lapsista. Viikonloppuna kävimme myös Emilian kanssa kahdestaan toisen ystäväni luona, kun mies oli töissä. Hänellä on 2-vuotias tyttö sekä Emiliaa kaksi kuukautta vanhempi tytär. Mukavasti kuluu päivät ja tietysti mukavassa seurassa :)

Viime vuoden puolella syntyikin viidelle hyvälle ystävälleni lapsia ja kaikki korkeintaan neljän kuukauden ikäerolla Emiliasta. Vierailemmekin aika usein toistemme luona, nyt kun kaikki ovat samaan aikaan äitiyslomilla ja lapset aika samanikäisiä, joten on mukava vaihdella kuulumisia ja höpistä vauvajuttuja.
Kiitos taas ihanasta seurasta

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuva :) Hulluksi tulisi kyllä jos ei olisi kavereita samassa elämäntilanteessa, on ne yhteiset kahvi/leikkihetket vaan niin kivoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Janica! Mukavia ne on sekä lasten että meidän aikuisten kannalta! Lapset saa omanikäistä seuraa ja me aikuiset saadaan höpötellä kuulumisia :) Ja meillä ainakin uni maittoi eilen, kun oli saanut vähän touhuta ja katsella välillä muidenkin kuin äitin ja isin naamaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille, teitä on aina tosi kiva nähdä!:) Täytyykin yrittää nähdä taas mahdollisimman pian...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurauttakaa taas meille tosiaan seuraavaksi! :) Vaunuilemaankin vois tietysti taas mennä joku päivä, kun saan auton niin se taitaa olla mun vuoro tulla sit sinne :)

   Poista