17. helmikuuta 2012

Välikausi pohdintaa

Pikkuhiljaa mielessä on alkanut pyöriä jo välikausivaatteet ja jonkinlaisia hankintoja täytyisi tehdä ulkovaatteidenkin osalta kevättä varten. 

Sen verran mitä olen ehtinyt tulevan kevään ulkovaatemallistoja ja kauppojen tarjontaa katsomaan, täytyy sanoa että monta "ihan kivaa" vaihtoehtoa on jo löytynyt, mutta mikään ei ole oikein säväyttänyt kunnolla. Ja mielestäni vähän isommille tytöille löytyisi kyllä muutamakin kiva vaihtoehto, mutta vauvojen puolella vielä mennään kevät, eikä sieltä oikein sitä ihaninta ole löytynyt. Takki- ja housuseteistä löytyisi kyllä myös muutama kiva, mutta meille käytännöllisempi olisi kuitenkin vielä haalari.

Kevät on muutenkin hirveän lyhyt aika, kun noita välikausivaatteita edes tarvitsee ja meillä kun Emilia ei todennäköisesti silloin vielä pääse kauheasti ulos temmeltämään (lähinnä ulkoilut olisi siis vaunuissa/rattaissa oleilua), joten mihinkään kauhean kalliiseenkaan en nyt viitsisi vielä satsata.

Mutta tässä kuitenkin muutama kiva vaihtoehto välikauteen:

Racoonilta löytyisi vauvojen mallistosta tämä ihana laventelin värinen takki ja housut. Takki noin 74e ja housut 59e.
Voipi olla,että joudun kuitenkin jättämään nämä ihanat sydänvaatteet vielä ostamatta ja katsella hieman edullisempia vaihtoehtoja täksi kevääksi...

H&M:tä löytyisi vauvojen puolelta vaaleanpunainen pallotakki (14.95e) ja isompien tyttöjen puolelta roosan värinen takki. Nyt täytyy jo sanoa, että ihastuin tuohon väriin ja tilasinkin sen jo Emilialle pienimmässä koossa 86/92 ja alennusten jälkeen hintaa jäi reilut 8e, joten se saa odotella vielä hieman tytön kasvamista :)
 
Jotkut kivat housut näihin esim. harmaana tai vaaleanpunaisena. Ellokselta löytyisi myös isompien koossa 92 alkaen. Hinta 21.95 ja nyt taitaakin olla vielä 40% alennus kalleimmasta tuotteesta. Jostain täytyisi kuitenkin katsella housuja pienemmässä koossa, mutta nuo harmaat voisi ehkä tilata H&M:n takin kanssa vielä odottamaan.
Elloksella olisi myös tällainen roosa tuulitakki koosta 62 alkaen, joten meidänkin kokoa löytyisi. Hinta 29.90e ja tietysti 40% alennuksen voisi käyttää tähän :)
 
Lindexillä ihastuin tähän turkoosiin takkiin (29.95e), mutta myös nämä ovat koosta 86 alkaen. 
Ja tämä kiva pipo myös lindexiltä 8,95e
Muutoin meillä melkeinpä asusteita onkin, mutta nyt täytyy vielä hieman pähkäillä mikä setti meille sitten kevääksi saapuu tai mistä löytäisin meille kuitenkin sen haalarin. Suht edullinen ja esim jokin vaaleanpunainen olisi tietysti kiva vielä vauvalle :) Olisihan se vielä käytännöllisempi, joten vinkkejä otetaan vastaan :)

2 kommenttia:

 1. Mitä kokoa sä haet? Meillä olis yks 68cm reiman bjorko haalari lähdössä kiertoon tai siis niitä on kaks, mutta ei siitä enempää...
  Noista takeista tykkään eniten tosta elloksen takista... tai siis racoon vie voiton, mutta jos sitä ei oteta mukaan...

  Ai niin ja kiitos tunnustukseta :) palaan siihen piakkoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, meillä on nyt käytössä nuo 68/74 kokoiset vaatteet ja keväällä menee varmaan vähintään se 74cm. Tuo Elloksen takki on kyllä kiva ja aattelinkin, että tilaan sen varmaan ainakin takiksi (ns. ilman housuja lämpösemmille keleille) ja etsiskelen vielä sitä haalaria lisäksi.

   Poista