19. helmikuuta 2012

Synttäreitä

 Eilen vietettiin pienimuotoisesti meillä Emilian kummitädin ja kummisedän syntymäpäiviä. Eilen oli virallisesti kummitädin syntymäpäivä ja tänään on veljeni. Peräkkäiset päivät, mutta vuoden ikäerolla :) Meillä siis kahviteltiin pienellä porukalla, kun äitini oli kipeänä ja mies töissä, joten vain he tulivat isäni kanssa käymään.
Kahvittelujen jälkeen taas leikittiin kummitädin kanssa ja olipas taas niin mukavat leikit, että pikkuneiti tipahti pienille iltaunilleen hetkessä :)
Päivällä leivottiinkin Emilian kanssa synttärisankareille suklaajäädykekakkua ja samalla vielä taas suklaamuffinseja.
Neitikin viihtyi kyydissä, kun oli mielenkiintoista katseltavaa.. Jospa tytöstä tulisi vähän parempi leipuri kuin äidistään :) Tosin sen verran neiti alkaa jo painamaan, ettei kauhean kauan jaksa tässä kantorepussa kanniskella. (Manducaa vielä metsästellään! )
Ja tällainen kakku saatiin aikaiseksi. Kokeilin kakkua ensimmäistä kertaa ja aika hyvin onnistuikin. Toivottavasti maistui!
Myös mummille laitettiin kotiin pieni pala maistiaisiksi ja häätämään flunssapöpöt pois. Tänään odotellaankin miestä kotiin ja hänkin saa maistaa rääppiäiset :) Toinen muru nukkuu vielä päiväuniaan, siispä vielä on hetki aikaa istua koneen ääressä.
Mukavaa laskiaissunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Meillä olis myytävänä käytetty mutta uudenveroinen Manduca! Ostin Manducan käytettynä ja sitä oli edellinen käyttäjä käyttänyt pari kertaa. Meillä se on ollut käytössä max. tunnin ajan käytössä. Vähälle käytölle jäi meilläkin kun tuo pikku-ukko ei tunnu oikein välittävän mistään muista kantovälineistä kuin sylistä ;) Jos kiinnostaa niin pistä sähköpostia (rusinapullablogi@gmail.com). Ai niin ja väri on natur.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva, laittelen sulle myöhemmin vielä s-postia! :)

   Poista
 2. Oij, ihana Emilia jälleen kerran!:) Ja tuon kakun ohje olis kyllä kiva, tosi hyvännäköinen on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin Saija sen tänne laittaakin joku päivä :) Kohta saatte kuitenkin sen muffinsiohjeen kun sitä lupailin tänne ensin.. Tuo kakku oli kyllä tosi hyvää ja kunhan tässä teen sitä uudelleen varmasti piakkoin niin saatte ohjeenkin kuvien kera :)

   Poista