2. helmikuuta 2012

Pakkasta pakoon

Ihanaa, kun aurinko pilkistää jo taivaalla ja puiden oksat ovat kauneimmillaan pakkasen ympäröiminä lumikiteinä :) Ulkona on kyllä turhan kylmää kunnon ulkoiluun, hyrrr.
Niinpä lähdettiinkin pakkasta pakoon parhaan ystäväni luokse, takkatulen ääreen vaihtamaan meidän pienokaisten ja omatkin kuulumiset :) Tytöillä on ikäeroa vain kaksi päivää, joten on ihana nähdä säännöllisesti ja päivitellä joka kerta sitä kuinka nopeasti lapset kasvaa ja aika juoksee hurjaa vauhtia. Ja jutellessa ja kahvitellessa vierähtääkin usein tunti jos toinenkin! 
 Tänään Emilia lähti myös ensimmäistä kertaa kunnolla kierimään. Tähän asti on onnistunut hyvin kääntymiset vatsalta selälleen ja toisin päin, mutta tänään keksi, että myös kierimällä  pääsee eteen päin :) Kyllä oli äitillä taas ensin ihmettelemistä, kun kävin hetken keittiössä ja hetken päästä tyttö makoilikin parin metrin päässä leikkimatoltaan :) Kunnes näytti sitten kuinka tämän taikatempun oli tehnyt :) Ja illalla pääsikin Emilia touhuamaan myös isin kanssa.
Sentään ei vielä kävelemään lähdetä, vaikka jalat kyllä kävisikin siihen malliin:)

2 kommenttia:

  1. hei! kiva kun jätit viestiä mun blogiin :)
    aivan ihanat nuo lumiset puut, niitä ei kyllästy ikinä katselemaan ja ihastelemaan!

    VastaaPoista
  2. Totta! Vaikka en mikään talvi-ihminen olekaan ja inhoan pakkasta niin on nämä talvimaisemat vaan hienoja myös.. Ja varsinkin kun aurinkokin alkaa enemmän näyttäytymään :)

    VastaaPoista