25. helmikuuta 2012

I Love Gorgeous

Tämä ihana uusi tuttavuus, hurmasi kyllä minut kertaheitolla! I love gorgeous valmistaa aivan ihastuttavia lastenvaatteita tytöille. Tyttömäisiä vaatteita hempeissä väreissä!
Vauvojen kevät mallistosta poimin tähän muutaman meidän suosikin. Hintaluokka vaan on myös sen mukainen näissä ihanissa vaatteissa, että tyydyn vielä vain ihastelemaan näitä. Kai ne kevätaletkin joskus tulee :)  

Melkein voisi tilata jo näiden ihanien kesäisten kuvienkin vuoksi!

Ja saa kai sitä taas haaveilla, vai mitä? :)
Löytyikö teidän suosikkia?

4 kommenttia:

 1. Minä tykkään näistä, nimenomaan ihahan tyttömäisiä. Viime kesän alesta tilasin useamman mekon ja ne on kyllä suloisia. Soviteltiin niitä Lumin kanssa tässä yksi päivä. Ihan vaan varmistaakseni, että ei ole liian pieniä, mutta ei ole, hyvältä näyttää koot kesää ajatellen. Ja näillä on aina ihan mahtavia kuvia, tulee hyvälle mielelle kuvia katsellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella suloisia kesämekkoja ja kuvat ovat niin houkuttavia, että tosiaan tulee hyvälle mielelle ja kesäkin tuntuu melkein olevan jo täällä, (kunhan ei kurkista ikkunasta ulos!) :)Aika hyvä myyntikikka varmasti ja ainakin minut saisi melkein tilaamaan, jos hinta vaan olisi hieman toisenlainen :) Noh, ehkäpä sitten, jos tulee hyviä alennuksia :)

   Poista
 2. Nuo I love gorgeousit on kyllä todella kauniita! Olen niitä monesti myös ihastellut, mutten ole normihinnalla raaskinut ostaa ja aleen ei meidän kokoja ole koskaan kivoista jutuista jäljelle jäänyt. Jos tänä vuonna vaikka lykästäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin, mekin kyllä odottelemme alennuksia ja toivottavasti löytyisi sopivia kokoja sieltä. Ovat kyllä niin kauniita pienille tytöille! :)

   Poista