10. helmikuuta 2012

Häämessuilta

 Meidän viime viikonlopun suunnitelmat muuttui aika yllättäen ja nopeasti kovien pakkasten vuoksi, kun tarkoituksena oli mennä mieheni työpaikalle laskettelemaan ja ulkoilemaan. Lauantaina minä ja Emilia lähdettiinkin sitten vanhempieni kanssa Tampereelle sukulaisilla ja veljelläni käymään, kun mies meni töihin ja illalla liittyi myös seuraan. Häämessutkin sattui sitten juuri tälle viikonlopulle ja siinähän oli meille hyvää ohjelmaa sunnuntaille :) Tosin meidän häitä ei luultavasti tanssita Tampereella, joten osa messujen tarjonnasta meni hieman hukkaan, hääpaikkojen, pitopalveluiden ym. näytteilleasettelujen puolesta. Pieniä ideoita kuitenki sai muun muassa hääpuvun ja asusteiden suhteen.

Pieniä suunnitelmia meidänkin häistä on pyörinyt ilmassa, mutta taidan vielä jättää ne paljastamatta. Meillähän ensimmäisten sormusten pujottamisesta sormeen on kohta kulunut vuosi, mutta silloin hääpäivä jäi vielä päättämättä raskauden vuoksi ja nyt olen halunnut keskittyä vielä täysin Emiliaan :)

Mutta tässä olisi siis niitä lupaamiani kuvia viime viikonlopun häämessuiltaTampere-talolta. Kuvia onkin aika paljon, mutta kuvathan ne kertovat enemmän :)
Ihania hääpukuja oli pitkät rivit, toinen toistaan kauniimpia. 
Paljon oli erityylisiä sekä löytyi niin pitkää kuin lyhyttäkin hääpukua. 
Tietysti valkoista oli paljon, mutta myös muitakin värejä löytyi. Jokaiselle jotakin.
 Ja pikkuväelle myös muutama vaihtoehto, tosin ei ehkä niin ihania kuin olisin toivonut.
Ja löysinhän minäkin sieltä pari suosikkia ja hieman ehkä sen tyylistä, jonka sitten haluaisin omiinkin häihini:)
Laukkuja ja juhlakenkiä oli myös monen moista
Ja kengistäkin löytyi suosikit :)
Ihania kakkuja. Vesi tulee jo nyt kielelle!
Tämän olisi voinut voittaakin :)
Muutamia kattaus ideoita, kukka-asetelmia ja pöytäkortteja. Ehkä turhan värikästä minun makuuni, mutta muutama yksityiskohta vaaleimmilla sävyillä olisi ihanat.
Lopuksi käytiin katsomassa myös muotinäytöstä
Ja ankara tuomari myös mukana :)
Ja mieskin jaksoi "kiltisti" messujen häähömpötykset :)
Ihania ideoita löytyi varmasti monelle häitään suunnittelevalle ja ehkä meillekin jotakin! :)

Huh, tulipas tästä pitkä! Toivottavasti jaksoitte loppuun asti :)

4 kommenttia:

 1. Meidän häistä on jo pian vuosi! Aika menee hurjaa vauhtia. Minulla olisi puku myytävänä ;) Siihen vaihdat oman värisen nauhan ja puku on valmis, hehe.

  Ajattelin hääpäiväksi tilata samanlaisen kakun (tosin vain yhden kerroksen) kuin meidän häissä oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kyllä menee ihan hurjaa vauhtia! Voi se sun puku oli kyllä aivan ihana, mutta luulena että kiertelen sitten vielä katsomassa jos se oma unelmapuku löytyisi jostain :) Tai ehkä voisin tulla sitä vielä katsomaan tässä, kun taas ehditään paremmin sinne.. Viimeksikin oli teidän poitsulle pieni tuliainen matkassa, mutta taas kerran ei aika riittanyt :/ Se kakku oli myös tosi hyvää, mistä muuten sillon tilasitte sen?

   Poista
 2. Häiden suunnittelu on kyllä ihanaa :) Kyllähän niihin sievoinen summakin uppooaa, mutta kyllä se oli sen arvoista!

  Ihania suunnitteluhetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihanaa puuhaa ja kyllähän siihen menee rahaakin, mutta tosiaan kaiken sen arvoista :) Vielä ei kauheasti olla päästy suunnittelemaan, mutta varmasti kuulette joistain suunnitelmista kun sellasia tulee :)

   Poista