21. helmikuuta 2012

Gapille tilausta?

Muutamaan otteeseen olen jo käynyt kurkkimassa Gapin ihanuuksia, mutta muutama asia vielä mietityttää ennen kuin klikkaan ostokset kassalle...Ensinnäkin postikulut, jotka näyttäisi olevan nyt 10 puntaa suomeen. Ilmeisesti sähköpostiosoitteen ilmoittamalla saa kuitenkin 15% alennusta, joten se kattaisi postikuluja :) 
Sitten mitä tilata, kun sieltä tahtoisi löytyä yksi jos toinenkin ihanuus minun makuun :) 
Myös vaatteiden koot hieman mietityttää, minkälaista kokoa vaatteet ovat? 
Aiempaa kokemusta minulla ei näistä lastenvaatteista ole, mutta jotain näistä houkuttaisi kyllä tilata...

Tämä olisi ihana kevääksi (sitten kun haalaria/takkia ei enää tarvitse)  vaunuihin/ kauppareissuille.
Ihana neulemekko!
Pari bodya perhosilla
Aivan ihastuttava uimapuku, joka varmasti lähtee tilaukseen! Mutta tässä varsinkin koko asia mietityttää, kun koot näyttävät menevän 6-12M ja seuraava olisi 12-18M. Emilia täyttää siis elokuun lopulla vuoden, joten onkohan 6-12M sopiva vai jo pieni?
 Kesäinen toppi
Sitten pari peruspaitaa...
 Ja sydämellä
Sekä tässä ihana helma ja kaulus:)
 Farkuista onkin tällä hetkellä 30% tarjous ja tässä pari meidän suosikkia
Sitten iskeekin se valinnanvaikeus, näistä kun ne parhaat osaisi valita :)
Olisiko jollain pientä vinkkiä Gapin vaatteiden kokojen suhteen? Ovatko suurta tai pientä mitoitusta ja onko esim. nuo 6-12M koon vaatteet sopivia vielä noin 10kk-1v. ikäiselle?
( Kesäksi näitäkin haaveilen...) :)

17 kommenttia:

 1. Vauvapuolen koista en tiedä, mutta meillä oli esim. huppareissa koko 4 jo 2 vuotiaalla, että tuskin nuo ainakaan isoja ovat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos vinkistä! Täytyykin varmaan hieman isompia ottaa:)

   Poista
 2. Gapin vaatteet ovat mitoitukseltaan paremmin niukkoja kuin reiluja esim. tuo koko 12-18 m vastaa senttikokoa 74-79 eikä "suomi-mitoitusta" 80/86. Kokopuvuista / haalareista ottaisin kokoa isomman. Meillä oli viime kesänä elokuussa 1 täyttäneellä koko 12-18 m bodyissa ja pienempi koko ei olisi mahtunut. Eli kannattaa ottaa vähintään tuota kokoa ellei ole tosi pienikokoinen. Haalarista jopa se 18-24 m , jos haluaa alle mahtuvan sisävaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vinkistä, hyvä tietää ettei jää heti pieniksi saati sitten kokonaan käyttämättä. Nuo koot on aina hankala arvioida, kun noissa menee kuitenkin aika isolla koko haarukalla. Mutta varmaan ne hiukka isommat sitten kannattaa ottaa, ja miksei osa noista kävisi vaikka loppukesästä/syksystäkin jos isoja vielä sattuisi olemaan:)

   Poista
 3. Juu tosiaan, ennemmin naftia kuin reilua. Onpas kivannäköisiä kevätuutuuksia, varsinkin tuo farkkuhaalari :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivoja tyttöjen vaatteita kyllä löytyi ja meille vielä monet merkit onkin ns. uusia, mutta näitä Gapin lastenvaatteita täytyy kyllä jotain nyt kokeilla :) Ensi kerralla osaa sitten kootkin arvioida hieman paremmin. Tuo ensimmäinen farkkuhaalari on kyllä ihana! Laitoin vielä linkin niin pääsette suoraann tuonne sivuille. Kannattaa kyllä käydä katsomassa, kohta en osaa itsekään päättää mitä kaikkea tilaan, kun niin kivoja löytyisi useampikin vaihtoehto :)

   Poista
 4. Mä tilasin n. vuosi sitten muutaman bodyn ja takin, Aada täytti heinäkuussa vuoden, takki oli 12-18m ja toinen body pienempi ja toinen 12-18m. Ottaisin sinuna varmaan 12-18m. Meillä viime kesänä mentiin aikalailla 74 (-80) koossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa ostanut nyt muutamia vaatteita kevääksi lähinnä 74 kokoa ja kesäksi melkein suurimmaksi osaksi jo 80 kokoisia.. Varmaan nuo 12-18m olisi sitten se parempi vaihtoehto.

   Poista
 5. ihana uikkari! pitääkin varmaan napsutella se. ja ehkä tuo eka haalarikin houkuttelisi.. meidän kaikki kasvaavat jumpsuitit on kokoa 74/80 ja käy kyllä nyt kevään mittaan pieniksi.

  VastaaPoista
 6. Tuo uikkari on meilläkin ihan ensimmäisenä lähdössä tilaukseen, se vaan on ehkä vielä se kaikkein suurin ongelma, uskallanko siitä ottaa sitä isompaa kokoa..

  VastaaPoista
 7. Heips! Tuli tässä yhtäkkiä mieleen, että olis muuten kiva, jos tekisit oman postauksen vielä niistä Gapin tuotteista, jotka sitten lopulta lähti/lähtee tilaukseen...?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voisin tehdä, vaikka kun vaatteet saapuvat kotiin :) Laitoinkin viesti sulle tosta vielä faceen, käyppäs kurkkaan! :)

   Poista
 8. Mistä tuon ihanan uikkarin voi tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo uikkari on tilattu Gapilta viime talvena, joten sitä ei siellä enää ole myynnissä? Meillä on tuo uikkari muistaakseni koossa 6-12m, viime kesältä siis jäänyt jo pieneksi, joten meiltä se joutaa jo eteenpäin jos sua kiinnostaa se ja on oikeaa kokoa :)

   Poista

 9. Meillä neiti on kesällä 8-9kk onkohan silloin sopiva? :) Olisin todella kiinnostunut siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän uikkari olikin kokoa 12-18m, mutta Gapin vaatteet ovat aika niukkoja mitoitukseltaan, kuten tuolla aiemmissa kommenteissa lukeekin.. Meillä uikkari oli viime kesänä vain kerran käytössä ja tyttö olis illoin 10kk:n ikäinen ja käytti lähinnä 74cm ja (80cm) kokoisia vaatteita eli varmaan on sopiva teillekin. Laita vaikka tonne mun sähköpostiin vielä viestiä, joka on tuolla sivupalkissa niin sovitaan vielä tarkemmin :)

   Poista
  2. Laitoin viestiä sähköpostiin :)

   Poista