2. helmikuuta 2012

Aarikka aarteet

Eilen noissa kuvissa vilahtikin jo Emilian päällä tuo Aarikan hirvi body. Aarikalla on mielestäni aika ihania värikkäitä kankaita lastenvaatteissa. Tytöille löytyy muun muassa pinkkiä, punaista, oranssia ja miksei muitakin värejä. Sekä pojille myös turkoosia, ruskeaa, sinistä ja vihreää.
Meiltä löytyykin jo tuo hirvi aiheinen body ja Allu yöpuku. Bodyn Emilia sai kummeiltaan lahjaksi ja siitä onkin tullut yksi meidän suosikeista. Ihana väripilkku! Myös toinen Aarikan aarre, Allu potkupuku on Emilian joululahjaksi saama ja sitä päästään myös käyttämään aika piakkoin.
Mielestäni ovat ehkä hieman suurehkoa mitoitusta, varsinkin hihat ainakin bodyssä on aika pitkät. Meillä saatiin body vasta nyt käyttöön, joka on kokoa 62cm, kun melkein alkaa jo 68cm vaatteet olemaan sopivia.

Aarikalta löytyy myös muita ihania lastenvaatteita ihanan värikkäissä kankaissa sekä sisustustuotteita pääset kurkistamaan Aarikan sivuilta.

2 kommenttia:

  1. On kyllä kivoja, varsinkin toi hirvibody on todella söötti. :)

    VastaaPoista
  2. Niin on :) Tykkäsin kanssa näistä ja tuo hirvi kangas oli nätin näköinen myös turkoosinakin kun kaupassa niitä katselin :)

    VastaaPoista