25. tammikuuta 2012

Reissun päältä

Viime viikolla startattiin auton nokka taas kohti Tamperetta, Emilian mummun luo. Emilian kanssa matkustaminen on ollut tähän asti kyllä erittäin helppoa.. Emilia nukahtaa jo turvakaukaloon, ennen kuin auto ehtii edes startata :) Ja silmät aukaistaan vasta seuraavan kerran kun ollaan perillä :) Kuva onkin aika harvinaislaatuinen meidän matkalaisesta vielä silmät auki. Kuvaaja ehti olla nopea tällä kertaa!
Me käymmekin aika usein juuri Tampereella toistakin mummua moikkaamassa sekä myös Emilian kummeja ja ystäviämme. Myös talvisin mieheni käy usein Sappeella lautailemassa ja aina ollaan lähdetty koko perheen voimin matkaan. Usein tai oikeastaan aina matkaan kuuluu myös shoppailukierros ainakin Ideaparkissa ja sinne suuntasimme tälläkin kertaa:)
Välillä pysähdyttiin kahvittelemaan ja evästämään niin jaksaa shoppailla:) Tai köllötellä vaunuissa! Mikäs sen mukavampaa kuin makoilla kyydissä, katsella ihmisiä ja ottaa välillä taas pienet tirsat :)
Meidän pieni shoppaaja:)
Illalla kävimme veljeni luona ja Emilia pääsi kummien hauskuutettavaksi :) Seuraavana päivänä valmistauduttiinkin sitten Ikean reissuun.
Reissu sujuikin oikein mukavasti ja takaisin tullessa auto olikin yllättäen entistä täydempi:) 
(Pahoittelen kännykän kameralla otettujen kuvien huonolaatuisuutta)


2 kommenttia:

  1. Jos joskus irtoaa ylimääräistä aikaa, lähdetään vauvojen kanssa shoppailemaan täällä Tampereella! Seuraa kaivataan :)

    VastaaPoista
  2. Mennään vaan :) Mun pitikin jo nyt soitella sulle, mutta oltiin vaan pari päivää niin oli vähän kiireempi aikataulu. Mutta olis kiva nähdä, kun taas tullaan sinne päin vähän paremmalla ajalla tai jos olette tulossa tänne päin niin meille saa myös tulla kyläilemään :)

    VastaaPoista