13. tammikuuta 2012

Prinsessan valtakunta

Nyt voisin hieman raottaa teille ovea meidän prinsessan valtakuntaan :)
 Emiliallahan on jo "oma" huone, vaikkei sitä kyllä vielä tarvitsisikaan. Tai osa huoneesta on vielä ns. tietokonehuoneena ja koska tässä huoneessa on eniten vaatekaappeja, myös meidän kaikkien vaatteet ovat siellä. Halusin kuitenkin osan huoneesta sisustaa jo hieman Emiliaa varten!
 Huoneen sisustamisen aloitin jo raskauden loppupuolella. Sieltä löytyy paljon vaaleita sävyjä, mutta liian vaaleanpunaista en halunnut enkä uskaltanutkaan siitä tehdä. Vaikka tiesimmekin odottavamme tyttöä, ei uskallettu liian prinsessa huonetta tehdä ja isommat hankinnat tehtiin aika neutraaleissa sävyissä.
 Pinnasänky meillä on jäänyt vielä aika vähälle käytölle, sillä Emilia nukkuu vielä meidän kanssa makuhuoneessa. Sänky oli haaveissa vielä maalata läpikuultavalla valkoisella, mutta se projekti odottelee vielä.
 Sängyssä on muutama unikaveri odottamassa rinsessaa unille!
 Verhoihin laitettiin muutama vaaleanpunainen ja oranssi perhonen lentelemään, tuomaan myös ripauksen väriä. Sekä ennen joulua ostin Stockmanilta ihanat valkoiset perhos-valot, jotka äitini keksi laittaa myös verhojen alareunaan ja sopivat siihen mielestäni hyvin. Valot saavatkin oikeastaan vielä jäädä verhoihin, eihän nuo liian jouluiset ole..
Ja muutamia pieniä yksityiskohtia:

E-kirjain on myös ostettu Stockmanilta ja siihen laitoin pienen keiju koristeen.
Ihana sisustussydän ristiäislahjana Emilialle
Tutit ovat hyvässä säilössä, omassa tuttirasiassa. Mummun tuomia lahjoja Emilialle.
Nämä rattaat löysin jo raskausaikana kirpputorilta ja odottavat käyttöään lähinnä vielä sisustuselementtinä. Rattaissa oleva nalle onkin ensimmäinen Emilialle ostettu:)
Pieni naulakko ja koukku. Perhos naulakko on ostettu myös Stockmanilta.

Minun mummoni aina sanoo, että lapsi on talon pienin, mutta sillä on suurin valta! Ja niinhän se taitaa olla :)
Ja tällainen valtakunta on meidän rinsessalla! <3

3 kommenttia:

 1. Onpas suloinen huone pikku-Emilialla (ja suloinen on tyttökin) :)
  Olenkin etsinyt noita sisustuskirjaimia, täytyy käydä piipahtamassa Stockalla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elli! :) Stockalla niitä oli, syksyllä tosin ostin, mutta luulisin että niitä sieltä löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis, herkkä huone Emilialla!:) Ja aivan ihana tuo sisustussydän, mäkin haluun...!;) Onhan se aika ihanaa, että jo noin pienellä on ainakin osittain oma huone, vaikkei periaatteessa vielä muutamiin vuosiin todellista tarvetta olisikaan<3

  VastaaPoista