27. tammikuuta 2012

Pieniä ostoksia kesään

Edellisellä Tampereen reissulla tein taas aika kivoja löytöjä Emilialle lähinnä ensi kesää varten. 

H&M:ltä löysin aivan ihanat vaaleanpunaiset kangastossut.  Kenkien kokoa on vielä hieman vaikea arvioida, mutta toivon niiden mahtuvan keväällä tai kesällä jalkaan. (Ja eihän nuo niin kallitkaan ollut, vaikkei mahtuisikaan). Olisivat kyllä niin ihanat vaikka sen Espritin mekon kanssa, jonka ostin myös kesäksi. 
Ja vaaleanpunainen teema jatkuu:) Benettonilta löytyi myös peruspaita samalla väriteemalla ja vielä alennuksessa:) Tykkään varsinkin noista kaunolla kirjoitetuista benettonin paidoista, muut printit ei ole minuun oikein iskenytkään.
 H&M:ltä löytyi myös legginsit kesäksi ja aina tarpeellisia sukkia.
Name It tähti body oli meille myös juuri oikean värinen. Sekä yöpaita myös Name It:lta. Nämäkin ovat hieman isommassa koossa kevättä/kesää odottamaan.
Ja kun nyt alkuun pääsin noiden tossujen ostamisessa, niin Stockmanilta löytyi vielä tällaiset vauvojen sisätossut. Aika suloiset.
Meillä onkin jo oikeastaan kaikki tarpeelliset vatteet käytössä olevasta koosta, sekä seuraavastakin. Nyt onkin päässyt ostamaan hieman isompia vaatteita, jotka ovat sitten kesällä sopivia. Ja niin ihania kevät ja kesävaatteita alkaakin jo pikkuhiljaa löytymään kaupoista! Ja ajatukset vähitellen kevättä kohti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti