15. tammikuuta 2012

Mamman uusi laukku ja kengät

Ja sitten niihin minun ale löytöihin, joista aiemmin jo mainitsinkin!

Mitäs muuta nainen tarvitseekaan, kuin laukun ja kengät? :)
Halusin itselleni myös jotkut hieman tummemmat asusteet vaalean takkini kanssa ja löysinkin aika kivat kengät ja laukun!
Nämä ovat jo toiset tänä syksynä ostetut tällaiset samantyyppiset kengät, toiset tosin ovat vaaleat. Mutta ovat niin ihanan tuntuiset jalassa, helppo laittaa jalkaan, eikä varpaita palella! Joten miksipä niitä ei saisi olla useammat:)
Laukussa tykkäsin tuosta rusetista edessä ja juuri oikean värinen ja lisäksi etsinnässä oli hieman pienempi, ns. kauppalaukku! 
(Eli ei ole tarkoitus raahata koko omaisuutta mukana tässä laukussa, kuten ehkä muihin vähän isompiin laukkuihin sitä tavaraa tuppaa kertymään) :)
Lisäksi tilasin H&M:ltä tällaisen talvisen villapaidan itselleni.
 Kuva H&M

Tein muuten vielä Emilialle lisää aika ihania löytöjä, vaikka luulinkin alesaaliiden jäävän aika pieneksi... Noh, toisin kävi ja niistä myös vielä lisää tulossa.

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä oot taas tehnyt! Ja kyllä äiti välillä saa shoppailla myös itselleen, vaikka se taitaa tosi usein unohtua...niin täälläkin! ;)

    VastaaPoista
  2. Monet kerrat sitä kyllä tulee shoppailureissuilta tyhjin käsin kotiin (omalta osalta siis) :) Niin sitä vaan aina päätyy niihin lastevaatekauppoihin ja äidin ostokset jää tekemättä! Mutta kiva välillä löytää myös itselle jotain.

    VastaaPoista