8. tammikuuta 2012

Ale löytöjä

Tällä kertaa alennusmyynneissä tuli kierreltyä aika vähän ja saalis jäi aika pieneksi. Tämä ehkä siitä syystä, että joulupukki toi meille kyllä lähes kaiken tarpeellisen, joten yritin vähän miettiäkin, mitä todella edes tarvittaisiin..

No, jotain pientä tuli ostettua kuitenkin. Ehkei niin tarpeellista, mutta tarviiko sen aina ollakaan? :)

Name It:lta löysin tämän ihanan hameen Emilialle 70% alennuksella, joten hintaa hameelle jäi vain reilut 5 euroa. Ei paha! Olen hametta joskus siellä ihastellut, mutta koska ne ovat vielä Emilialle isoja, olen vain tyytynyt ihastelemaan sitä hengarissa.. Nyt näin hyvällä alella ostin sen kaappiin vielä odottamaan. Oikeastaan sehän on juuri sopiva ensi kesänä ja silloinhan hameita tarvitaan!
Kuva Name It: Isidora kids tulle skirt wl 511 nov, Stone Grey


Toinen löytö olikin sitten vähän enemmän tarpeellinen. Lindexiltä löytyi ihana perus collegepaita, söpönä vaaleanpunaisena! Ihastuin etenkin rypytyksiin vetoketjussa.
Aika pienet saaliit, mutta onhan noita vielä aleja jäljellä, hih! :)

Itselleni löytyi myös pari kivaa juttua, josta kuulettekin vielä toisella kertaa!

3 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida: Mä taas oon kuukausia sitten tehnyt saman löydön, tuon Lindexin vaaleanpunaisen collegepaidan, mutta kirppikseltä! Jännä sattuma, ja meillä tosiaan nyt käytössä, mutta jää kohta pieneksi...:-P Ja aivan ihana tuo musta hame!<3

    VastaaPoista
  2. Saija: No sattuipas hyvin, meillä taitaa olla jonkin verran samoja vaatteita:)

    Tuo hame oli kyllä hurmaava! Kesään asti pitäis jaksaa odottaa, että saa sen Emilialle käyttöön:)

    VastaaPoista