14. joulukuuta 2011

Untuvaa vilukissalle

Vihdoin löysin myös itselleni talvitakin! Talvitakki oli hankintalistalla jo viime talvena, mutta ei oikein sopivaa löytynyt... Tänä vuonna niitä onkin ollut useampia, jotka olisi minulle kelvannut.. Kaikki oikeastaan aika samantapaisia :)

Talvitakiksi sitten päätyi Stockmanilta Vilan shampanjan värinen, polviin asti ylettyvä untuvatakki.
Kuva Vila 

Etsinnässä onkin ollut lämmin talvitakki ja nyt olenkin ollut aika ihastunut noihin valkoisiin takkeihin. Takki on oikeastaan kyllä yksi joululahja vanhemmiltani, mutta sain sen jo "testaukseen" ja ihasteltavaksi!

Aikas kiva myös Emilian talvihaalarin kanssa :)

4 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kivannäköinen tuo takki! Ja ootte kyllä niin samannäköisiä Emilian kanssa talvikamppeinenne!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Jotenkin olen tänä talvena ihastunut noihin valkoisiin ja vaaleisiin sävyihin.. Ihan tarkoituksella ei tullut noita talvikamppeita noin samanlaiseksi ostettua, mutta sattui pistämään silmään molemmissa nuo värit:)

  VastaaPoista
 3. Suloiset lumiukot! :) Itsekin tykkään kovasti valkoisista takeista. Omistan saman tyylisen Vilan takin kolmen vuoden takaa (erilainen vyö). Putsasin siitä likaantuneet hihansuut marseille-saippualla ja puhdasta tuli, ei tarvinnut koko takkia pestä! :) Nyt takki on taas kuin uusi. =D

  VastaaPoista
 4. Valkoinen on kyllä ihana ja ihastuin täysin tuohon takkiin! Aluksi kyllä juuri tuota hieman mietin, kun valkoinen on tietysti niin arka lialle, mutta eiköhän nekin saa putsattua :)

  VastaaPoista