2. joulukuuta 2011

Pipoja

Tässä jokin aikaa sitten kävin kangaskaupassa, mielessäni ostaa jotain kivaa kangasta Emilialle, josta olisin muutaman hameen ommellut.. Tällä kertaa ei kuitenkaan löytynyt sellaista, mitä olin ajatellut.

Silmään kuitenkin pisti nämä ihanat fleecekankaat, viti-valkisena, luonnonvalkoisena ja vaaleanpunaisena! Siinä hetken tuumittuani, päätin ottaa jokaista pienen palan. Eiköhän niistä jotain keksisi...Ja pipojahan niistä sitten syntyi!


Muutama rusettipipo tupsuilla ja sydänpipoja. Toinen ylemmässä kuvassa näkyvä valkoinen pipo on äitiyspakkauksesta, johon ompelin vain tuon sydämen vielä koristeeksi, alkuun kun pääsi!

Emilialla ei oikeastaan ollutkaan kuin yksi pipo, joka on myös jäämässä jo kohta pieneksi. Kasvavauhti on vielä niin hurjaa, että kovin kalliita en kaupasta raaski ostaa, kun niitä ei kovin kauan ehdi käyttämään. Ja itse tekemällä saa tehtyä sellaisia kuin haluaa, jos vaan taidot riittää :)


Ja pipojen kokeilua :) Näistä kahdesta piposta onkin tullut meidän suosikit!

Ompelin vielä yhdet hanskatkin pipojen kaveriksi. Aika yksinkertaiset, mutta menee kivasti noiden rusettipipojen kanssa.

Ja pipoille ei tullut hintaa kuin 7 euroa!
Kangasta jäi vielä aika runsaasti jäljellekin, joten voisi vaikka parit housutkin niistä tehdä joku ilta. Ehkä niistä vielä lisää, kunhan saan aikaiseksi! :)

6 kommenttia:

 1. Hei tosi hienoja! :) Oot oikea taituri! Saakos sulle tehdä tilausta, tällainen yksi kädetön joka ei ompele sitten yhtään mitään? :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! En nyt kyllä ihan taituri kuitenkaan ole :) Ompelen aina vähän summassa (siis ilman mitään kaavoja) ja sattui onnistumaan tällä kertaa aika hyvin ja sopivatkin vielä Emilialle päähän :) Aina ei kuitenkaan niin käy :D Ja eihän nuo nyt laadultaa yhtä hyviä ole kuin kaupassa, mutta näin kotikäytössä sopii meille oikein hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan söpöjä pipoja! Onko näissä vuorta vai ompelitko pelkästä fleecestä? Nyt on pakko päästä kangaskauppaan ja tekemään pojille pipoja :)

  VastaaPoista
 4. Mari: Nämä ompelin ihan ilman vuorta, seuraavat voisi kyllä ommella vuoren kanssa, niin kävisi vähän kovemmillakin pakkasilla. Kangaskauppaan vaan! :)

  VastaaPoista
 5. Suloisia piposia, tosi taitava kyllä olet!:) Mäkin olisin kyllä kiinnostunut tekemään sulle tilausta, jos semmoista vaan saa tehdä...?:)

  VastaaPoista
 6. Voi, en tiedä kyllä uskallanko muille tehdä, kun ei ole takuuta siitä että ne onnistuu edes yhtä hyvin:)

  VastaaPoista