17. joulukuuta 2011

Living and Room ihanuudet

Muutama viikko sitten pidin meillä Living and Room sisustuskutsut ja loputkin tilatut tuotteet saapuivat! Aiemmin laitoinkin tilauksistani jo postauksen, jota pääset kurkistamaan täältä. 

Meille siis saapui tämä ihana kynttelikkö. Ihastuin heti tuohon sydämeen keskellä, ja mielestäni tämä sopii myös joulun jälkeenkin käytettäväksi. 
 Valkoinen Lotus-kulho on tarkoitettu hedelmäkulhoksi, mutta meillä se päätyi näin joulun alla joulupallojen kulhoksi.
 Teelaatikko oli aika sopivan kokoinen ja ihanaa valkoiseksi maalattua puuta. Laatikkoon mahtuu parikin paketillista teepusseja, muttei ole kuitenkaan liian suuren kokoinen. Meillä on muitakin keittiön sisustustavaroita valkoiseksi maalatusta puusta, joten teelaatikko sopii sinne myös hyvin.

 Aika ihania!

2 kommenttia:

  1. Ihania sisustusjuttuja, ihastuin etenkin tuohon Lotus-kulhoon!:) Paljonko tuo kulho mahtoi maksaa? En tajua, miten mulla ei nyt viime aikoina oo riittänyt aika sisustusjuttuihin, vaikka kovasti tykkäänkin sisustaa ja suunnitella kaikkea sisustukseen liittyvää, pöh;)

    VastaaPoista
  2. Itsekin tykkään tuosta kulhosta ja monista muistakin Living and Roomin tuotteista. Myös hinnatkaan niissä ei ole hirveän pahoja, esim just tuo Lotus-kulho oli 34,90 ja sain sen puoleen hintaan omilta kutsuiltani :) Eihän sitä kaikkeen aina aika riitäkään, ja itsellänikin nuo sisustusjutut on kanssa jäänyt nyt vähemmälle.. Mutta välillä on kiva katsella jotain uutta ja kivaa kotiinkin :)

    VastaaPoista