21. joulukuuta 2011

"Joulupuu on rakennettu..."

Viime vuonna meillä oli oikea pieni joulukuusi, mutta saimme todistaa, ettei se ole kovin käytännöllinen perheeseen, jossa on kaksi kissaa... Kuusi oli nurin muutamaan otteeseen, kuusen pallot milloin missäkin lattian nurkissa ja havuja ympäri asuntoa :) Ihanaa! Noh, tänä vuonna viisastuimme ja hankimme muovisen joulukuusen. Eihän se niin hieno ole kuin oikea (ilman sitä kuusen tuoksua), mutta ainakaan kuusen piikit ei pistele jalkapohjia!

Ihastuin valkoiseen joulukuuseen ja ostimmekin meille tänä vuonna sellaisen. 
 Eipä taidettu tänäkään vuonna välttyä kissojen kiipeilemiseltä.. ( Tai oikeastaan vain Eevi siellä kiipeilee, Viivi sentään tyytyy leikkimään alaoksien koristeilla).Eipähän neulaset varise, mutta joka aamu saa laittaa oksat taas suoraan! :)
Tänä vuonna meidän kuusta koristaa valkoiset, vaaleanpunaiset ja violetit pallot.
Kaikista tärkein koriste kuitenkin on tämä Baby´s first christmas- joulupallo! Onhan nyt Emilian eka joulu :)
Meillä vaan ei ole vielä kuusen valoja. Minusta tuohon valkoiseen kuuseen ei oikein käy valot, joissa on vihreä johto, mutten vielä ole onnistunut löytämään kuusenkynttilöitä valkoisella johdolla.. 
Mahtaisiko kukaan tietää löytyykö jostain kokonaan valkoisia kuusenkynttilöitä?

2 kommenttia:

  1. Haha, ihania kisuja. Niin helpottavaa, että muidenkin kuusissa asuu tommosia<3

    Onpas teidän kuusi kaunis. Vaaleanpunaiset pallot etenkin ovat ihania!!

    VastaaPoista
  2. Dibsukka: Kiitos! Eipä tuota meidän kisua saa oikein pidettyä poissa tuolta, niin mielenkiintoisia koristeita kun se onkin täynnä :D Mutta näin varmaan aika monessa perheessä, jossa on kissoja! Kiva kun tulit kurkistamaan ja toivottavasti viihdyt matkassa :) Ihanaa joulua!

    VastaaPoista