4. joulukuuta 2011

Joulun odotusta

Täällä kaivattaisiin nyt sitä lunta! Saisiko pistää tilaukseen...?

Ensilumet täällä satoi jo pari viikkoa sitten ja sitä tulikin jo ihan kivasti, mutta nekin on jo sulanut pois! Aina sitä vaan odottaa yhtä innoissaan ja se saa kyllä joulun odotuksenkin kunnolla alkuun. Vaikken oikein mikään talvi-ihminen olekaan (hyi niitä kylmiä pakkasia!), niin on tämä joulu kyllä ihanaa aikaa! Ja kun lunta vielä tulisi, niin olis paljon valoisampaa.

Sen verran sai tuo lumen tulo aiemmin joulun odotuksen käyntiin, että oli jo leivottava ensimmäiset piparit ja kokeilin taas pitkästä aikaa tehdä myös piparkakkutalonkin. Viimeksi varmaan joskus lapsena on äidin kanssa piparkakkutalo tehty ja nyt päätin koittaa saanko pysymään sen kasassa.

Tässäpä sitten lopputulos...


Noh, ei ihan kuin kaupasta ostettuna, mutta eiköhän se asiansa aja tämän joulun :)

Laatikoista oli kaivettava jouluvalot esiin ja ripustettava parvekkeelle. Saadaanpahan ainakin niillä hieman valoa :) Kaupasta löysin myös joulu cd-levyn, jossa on lasten laulamana tuttuja joululauluja... Aivan ihana! Tällä, jos millään saa joulufiilikset pintaan. 

Ja tietysti jouluista tunnelmaa luo kynttilät. Olenkin oikein kynttilöiden suurkuluttaja!
Näillä kyllä pääseekin jo hyvin alkuun joulun odotuksessa! :)


Mutta Apua, meiltä puuttuu VIELÄKIN se joulukalenteri!!!
(Noh, onneksi saa äiti vielä syödä Emilian suklaat, niin ei haittaa vaikka joutuu ottamaan "alkukirin" kun sen kalenterin saa)

2 kommenttia:

  1. Ihania kynttiläjuttuja teillä, ja tosi monta! Mä tykkään kans kynttilöistä tosi paljon, just ihania talvi- ja etenkin jouluaikaan:)

    VastaaPoista
  2. Kynttilät on kyllä ihania, kun on ulkonakin pimeää ja varsinkin näin joulun aikaan.. Tänäänkin tuli taas täydennettyä kynttilävarastoa lisää :)

    VastaaPoista