31. joulukuuta 2011

Joulun lahjoja

Ihan ensiksi haluan toivottaa kaikille ihanaa uutta vuotta 2012!
Meillä on ollut tapana lähteä uuden vuoden viettoon ystäviemme luokse Itä-Suomeen, mutta tällä kertaa päätimme jäädä kuitenkin kotiin. Matka on aika pitkä ja olemme nyt joulun aikaan reissannut aika paljon, joten Emiliankin kannalta on ehkä kivempi olla nyt taas kotona vähän aikaa ihan rauhassa:)

Tämän päivän aiheena ajattelin kuitenkin palata vielä jouluun ja kurkistaa meidän joululahjoja. Tai lähinnä Emilian lahjoja :) 

Vaatteita Emilia sai aika paljon, joita myös toivottiinkin.
Yöpaidoista meillä olikin ihan huutava pula seuraavassa koossa, joten nyt saatiin niitäkin lisää. Myös ihania mekkoja, paitoja, bodeja ja housuja ( ja ihanissa väreissä: paljon vaaleanpunaista, valkoista ja vieolettia).
Pukki toi Emilialle myös leluja. Osa vielä sellaisia, mitä tarvitaan vasta vähän myöhemmin, mutta saahan noita jo olla odottamassa :) Oli nallea (joka on vielä isompi kuin Emilia nyt), Puuhakukka-lelu, Lelukaari sitteriin, Leikkikehä, kirjoja (mm. Disneyn Satuaarre kirja), Dvd-levyjä ( Nalle Puhin joulu ja muumeja) ja lastenlaulu cd:itä. 

Puuhamattoa onkin päästy jo testaamaan
Meillä alkaa olemaan jo aika, kun saa alkaa maistelemaan pikkuhiljaa myös muutakin, kuin vain rintamaitoa.. Tähän tarkoitukseen äiti ja isi ostikin muumi lautasen ja mukin sekä nokkamukin. Mummilta ja vaarilta saatiin myös syöttötuoli, josta ei ole vielä kuvaa. Se onkin vielä hieman odottamassa, kunnes päästään ihan istuvilteen syömään ja sitten päästään kasaamaan se :)
On tainnut meidän neiti olla kiltisti, kun sai niin paljon lahjoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti