5. joulukuuta 2011

Joulumessut

Eilen olimme tyttöjen kesken Joulumessuilla, äitini, veljeni tyttöystävä, minä ja Emilia. Messuilla oli paljon kaikenlaisia joulujuttuja myynnissä, mutta myös paljon kaikkea muutakin! 

Tällä kertaa mukaan tarttui käsin tehty villapaita Emilialle. Olen joskus aiempinakin vuosina ihastellut näitä, mutta nyt sitten sai ostaa sen Emilialle. Vielä tämäkin on hieman iso, mutta laitetaan odottamaan, että neiti hieman kasvaa. Tämä voisi olla kiva esimerkiksi joidenkin villa-legginsien kanssa.

Ihastuin tuohon villapaidan väriin (violetti/lila ovat lempivärejäni) sekä "tunikkamaisuuteen". Ainut, mikä minua ehkä häiritsee, on nuo hapsut alareunassa.. Tai en ole oikein varma tykkäänkö niistä vai en :D Olisikohan parempi ilman niitä vai niiden kanssa?
Ihastuin myös tuohon huppuun, sekä kaula-aukkoon, jossa on nyörit.
Ja tässä kuva takaapäin.


Lisäksi Emilia sai myös ruokalappuja. Nämä tulevatkin kohta tarpeeseen, kun joulun jälkeen meillä saadaan ottaa jo ensimmäiset maistiaiset soseista. Pari siis Marimekko kuosilla ja yksi Hello Kitty!
En osannut sitten päättää, kumpi näistä Marimekon väreistä olisi kivempi, joten otin sitten molemmat :)
Tällä kertaa ei niin jouluaiheisia ostoksia, mutta jotain pientä kivaa kuitenkin!


2 kommenttia:

  1. Oih, aivan ihana tuo tunika!<3 Mäkin olisin halunnutmeijän neidille tuommoisen, mutta kun ei tällä kertaa päästy sinne joulumessuille, nyyh... Ja ihana tuo Hello Kitty-ruokalappu!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Messuilla kyllä oli vaikka mitä kivaa, mitä olisi voinut ostaa :) Ensi vuonna sitten uudelleen! :)

    VastaaPoista