6. marraskuuta 2011

Tästä se lähtee!

Oman blogini kirjoittaminen :) Jonkin aikaa olen jo pohtinut oman blogin perustamista ja sitä riittääkö minulla aika ja mielenkiinto tähän, mutta nyt päätin ainakin yrittää :) Hieman tuntuu vielä haastavalta tämän kirjoitus kaikkine asetuksineen, mutta eiköhän tämä tästä lähde käyntiin pienen harjoittelun jälkeen :)

Jotta arjesta ei puuttuisi tohinaa ja vilsketta, päätin siis alkaa kirjoittamaan omaa blogia.. Ja pienen lapsen äitinähän sitä ylimääräistä aikaa ei juuri ole ja tekemisen puutekin iskee harvemmin, mutta otinpa vielä yhden haasteen vastaan :) Blogissani kirjoittelen meidän perheen arjesta ja ilonhetkistä. Muistoksi itselleni ja iloksi ystäville ja kaikille kiinnostuneille, blogissa seurataan tyttäremme kasvua ja kehityksen uusia vaiheita. Paljon tulen varmasti kirjoittelemaan ihanista lasten vaatteista ja kaikesta tarpeellisesta ja ehkä tarpeettomastakin vauvoihin ja lapsiin liittyen :)

Sitten pieni ripaus muista itseäni kiinnostavista asioista.. Sisustaminen ja sisustussuunnittelu on aina ollut myös lähellä sydäntäni, joten myös tästä aiheesta tulen varmasti jonkin verran kirjoittelemaan. Tykkään myös leipoa (vaikken mikään huippukokki olekaan), askarrella kaikenlaisia pieniä juttuja ja varsinkin näin syksyn ja talven tullen innostun aina neulomaan, virkkaamaan ja ompelemaan. 

Tässäpä hieman esimakua ja tervetuloa mukaan!

Marianne



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti