18. marraskuuta 2011

Shoppailua


Niin se taas päivä vierähti koko perheen kanssa kaupungilla shoppailemassa. Täytyyhän sitä opettaa tytöllekin jo pienestä pitäen kuinka shoppaillaan, vaikka Emilia ei kyllä tainnut taas tietää koko reissusta mitään.. Sen verran hyvin uni maistui koko reissun ajan! :) On se vaan niin helppoa (ainakin vielä toistaiseksi), kun uni maittaa vaunuissa ja äiti saa samalla shoppailtua :) Tällä kertaa sain myös miehen houkuteltua mukaan, vaikka hän ei kyllä aina ole yhtä innokkaasti shoppailemaan lähdössä, (ihme kyllä!!) Noh, taisi olla tällä kertaa hyvänä houkutuksena X-boxin ostaminen.

KappAhl:illa näin jokin aika sitten tämän ihanan farkkumekon, jonka nyt ostin Emilialle hieman isompana, kokoa 74 ensi kevättä ja kesää ajatellen. Mielestäni tämä mekko voisi näyttää hieman paremmalta vähän isommalla tytöllä, kuin nyt parin kuukauden ikäisellä vauvalla. Vaikka ensi kesänäkin vielä pieni tyttö onkin.

Myös KappAhlin Newbie sarjalla on mielestäni paljon kivoja vauvan vaatteita ja myös tällainen ihanana vaaleanpunaraidallinen body lähti meidän matkaan :)
 Kuva KappAhl
Olen ollut myös aivan ihastunut Name It:in lastenvaatteisiin ja jo raskausaikana sieltä tuli ostettua muutamia vaatteita jo valmiiksi. Bodyt ovat ihanan pehmeitä ja Name It:lta löytyy jonkin verran "tumppu-bodeja", jotka olen kokenut pienelle vauvalle todella kätevinä. Osa jo aiemmin ostamista bodeista on myös kietaisumallia, joka helpottaa pukemista aivan pienillä vauvoilla. Tällä kertaa löysin aivan ihanan vaaleanpunaisen prinsessa bodyn ja housut sekä kuolalapun. Lilan värisenä nuo bodyt oli jo täältä loppunut, mutta lupasivat hankkia toisesta liikkeestä lisää. Oli kyllä aivan pakko saada myös tuo lilan värinen :) Taitaa kyllä nuo vaaleanpunaiset mennä vielä pukin konttiin!


Ja löytyihän sitä jotain vielä itsellekin...

Talvikengät ovat olleet hankintalistalla ja löysinkin Aleksi 13:sta ihanat Uggsit aivan sattumalta. Kengät oli ihanan pehmeät jalassa ja tykkäsin sivuilla olevista napeista. Kaikki kengät ja laukut olivat -20% alennuksessa eikä lähtöhintakaan ollut paha, joten kengät ei olleet kyllä hinnalla pilatut!


 Meidän makuuhuoneeseen ostettiin myös jo kauan haaveilemani lipasto, mutta siitä vielä lisää kun saamme sen kasattua.

Onnistunut shoppailu reissu siis takana!


Hyvää viikonloppua toivottelee 

Marianne

2 kommenttia:

  1. Oij, aivan ihana body todellakin!<3 Olikohan noita bodyja kokoa 80cm tai isompaa...?;-)

    VastaaPoista
  2. Täällä niitä ei enää ollut ollenkaan, mutta käsitin että tilaavat niitä vielä lisää ja siis ymmärsin että olisi tulossa vielä ainakin muutamia ensi viikolla.. Kannattaa käydä kattoo, jos ois tota isompaa kokoakin saaneet :)Tosi äkkiä kyllä oli jo loppunut!

    VastaaPoista