12. marraskuuta 2011

Ristiäisherkkuja, lahjoja ja koristeita

Ajattelin vielä laittaa toisen postauksen Emilian ristiäisherkuista -ja koristeista sekä ihanista lahjoista joita Emilia sai.

Ristiäisiin kaikki muu on itse leivottuja, paitsi voileipäkakku tilattiin muualta. Halusin ristiäisiin kaikkea valkoista, vaaleanpunaista sekä violettia ja myös makeat herkut ovat näistä väreistä. Suolainen puoli olikin hieman hankalampi toteuttaa noilla väreillä.Tässä kuvassa vasemmalla ylhäällä voileipäkakku ja oikealla ylhäällä dominokeksipohjalla oleva vaniljarahkakku ja haikara tietysti koristeena :) Alhaalla vasemmalla "Emilia" täytekakku ja oikealla kuva servetistä.


Kastepydällä meillä oli minulla ja veljelläni ollut kastemalja, vanhempieni vihkiraamattu, kynttilä ja pieni kukka-asetelma. Pöydällä myös papilta saatu kastekynttilä ja virsikirja.

Emilia sai myös aivan ihania ristiäislahjoja!


Sylikummeiksi pyysimme veljeäni ja hänen tyttöystäväänsä, jotka toivat tinaisen kastekehysalbumin, jossa on haikara. Toisiksi kummeiksi pyysimme mieheni siskoa ja hänen poikaystäväänsä. He toivat Emilialle myös tinaisen kastekehysalbumin nallekuvalla sekä vaaleanpunaisen Pentikin neulotun viltin ja norsupehmolelun. Mummi ja vaari toivat Emilialle vaaleanpunaisen Benettonin kylpypyyhkeen ja mummu ja pappa toivat violetit nahkakengät sekä karuselliaiheisen soittorasian.Me halusimme myös ostaa tyttärellemme kastelahjan ja ostimmekin kultaisen kaulakorun riipuksen, jossa timantella sydän ja keskellä suojelusenkeli. Mietimme mikä voisi olla hyvä lahja vanhemmilta ja ettei tulisi samanlaista lahjaa muilta. Minusta tuo koru oli ihana ja Emilia voi pitää sitä sitten hieman isompana tyttönä.


Ja tietysti Emilian huonettakin piti vähän koristella suurena juhlapäivänä!Marianne

1 kommentti:

  1. Ihana tyttö ja ihania lahjoja. Etenkin nuo kengät sulatti kyllä minut :) Nooa sai aikoinaan vaaleansinisenä tuon viltin. Se on tosi hyvä, kun sen voi pestä pesukoneessa ja pysyy silti hyvänä.

    Olisi ihana nähdä neiti livenä. Itse olen niin vaivainen, että ennen ensi vuotta ei sinne päin päästä. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan! Hali Emilialle ♥

    VastaaPoista