13. marraskuuta 2011

Ensimmäinen isänpäivä

Eilen otimme jo varaslähdön isänpäivään ja olimme vanhempieni ja veljeni kanssa syömässä. Oli kyllä hyvää ruokaa ja isot annokset. Saatiin ainakin masut täyteen ja Emiliankin nukkui vaunuissa koko reissun. Kaupungilta sitten ajelimme vielä vanhempieni luokse kakku-kahville.

Tänään sitten juhlimme ihan meidän oman perheen kesken isänpäivää! Aamulla heräilimme Emilian kanssa vähän etukäteen ja isälle valmistettiin aamupalaksi köyhiä ritareita. Isänpäivälahjaksi tilasin aiemmin kahvimukin Emilian kuvilla (minusta ihana ja "oman näköinen" lahja). Tästä mukista sitten tarjoiltiin aamukahvia ja aamupala tuotiin tietysti isälle sänkyyn :) Ja olihan se myös laulettavakin!!Isin tyttö! Emilialle laitettiin mummin ja vaarin Pariisista tuoma "röyhelö"-body päälle, jossa ihana rusetti-painatus edessä ja pilkkuja röyhelöissä.Muuten tänään päivä onkin mennyt aika rattoisasti oman perheen kanssa ja ensimmäisestä isänpäivästä nauttien. 

Ihanaa isänpäivää maailman parhaalle isille! <3

Marianne

2 kommenttia:

  1. "Samanlaisen" kahvimukin sai myös Olli ekan Isänpäivänsä kunniaksi, jännä sattuma!;)

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä minusta ihana lahja idea ja muutkin omista valokuvista tehdyt lahjat.. Ne on kuitenkin niin persoonallisia ja henkilökohtaisia. Ja varsinkin nyt ensimmäisenä isänpäivänä mukia sai koristaa tyttären kuvat :)

    VastaaPoista