28. marraskuuta 2011

3kk ja neuvola kuulumiset

Hui, kun aika tosiaan menee hurjaa vauhtia! Eipä ole meillä enää sitä ihan pientä nyyttiä, vaan Emiliasta sai jo ottaa 3 kuukautis kuvat! En kyllä voi käsittää minne se aika vaan hurahtaa!

Tässä siis Emilia 3kk

Viime torstaina kävimme myös 3kk neuvolassa ja olihan sitä pituuttakin tullut lisää hirmuisesti. 
Pituus: 62cm
Paino: 5,645kg
Pään ympärys:39,2cm
Emilia onkin kasvanut pitkänä ja hoikkana tyttönä. Pituus on ollut syntymästä lähtien hieman "yläkäyrällä" ja paino noussut tasaisesti, mutta pituuteen nähden, jäänyt hieman "normaalikäyrän" alapuolelle. Korvikkeita ei ole kuitenkaan tarvinnut antaa. Emilia sai myös toisen rotavirusrokotteen, pneumokokkirokotteen ja yhdistelmärokotteen. Pientä lämpöä ja itkuisuutta näistä tuli seuraavana päivänä.

Viime viikolla taas siivoilinkin pois pieniksi käyneitä vaatteita ja laitettiin uusia isompia tilalle. Ei mahdu enää ne 50cm pienet vaatteet, niisk! Aika haikeaa taas todeta, kuinka nopeasti neiti kasvaa, mutta pistetään vaatteet säästöön seuraavaa odottamaan! :) Meillä on oikeastaan käytössä nyt 56cm ja 62cm vaatteita. Bodyista ja paidoista menee vielä 56cm, mutta jalat Emilialla on aika pitkät, joten housuista saakin käyttää jo 62cm kokoa. 

Vaikka aika tuntuu menevän hurjaa vauhtia, niin ihanaa kuitenkin huomata kaikenlaista uutta, mitä Emilia oppii lähes päivittäin. Nauruja on alkanut tulemaan jo aika paljon ja erilaisia äännähdyksiä sekä tällä hetkellä juuri opittu "kiljuminen" taitaa olla ihan ykkös juttu. Sekös on hauskaa omastakin mielestä, kun on huomannut miten sitä ääntä käytetään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti